10
Feb
10

kaki motor

Di suãtu petãng di kedãi motor. Suruh ãpek tukãr minyãk hitãm, tukãr filter, tukãr mentol depãn terbãkãr. Gãnti minyãk hitãm 4T yãng bãik punya.

Tunggu ãpek repair kãt bãngku kãyu pãnjãng. Mãin Scrãbble kãt Iphone sudãh. Tãrget dãpãt 300 points. Belum tãhãp mãster lãgi.

Tetibã ãdã budãk pompuãn gendut duduk kãt bãngku pãnjãng depãn. Selãmbã dog. Terkãngkãng lãgi. Nãsib bãik tãk pãkãi kebãyã. Tengãh tunggu motor EX-5 jugã. Tengok betis budãk pompuãn gendut. Teringãt kãki sendiri. Tengok kãki sendiri. Teringãt mãsã zãmãn kecil-kecilãn, selãlu melecet hãngus kenã ekzos motor. Kiri dãn kãnãn.

Gambar diatas: budãk selãmbã di kedai motor apek,


46 Responses to “kaki motor”


  1. 1 azieazah
    February 10, 2010 at 9:26 am

    Adoiii laarrr.. Sekali pandang mula-mula tadi ingat budak jantan, rupanya pompuan…Tapi rasanya ramai dah budak2 perempuan yg bawa motor tidak ler ganas sangat, ada tu pakai baju kurung dan kebaya, bawa motor. Tetap sopan..Kita tengok pun suka dan ralit.. heheheh…

  2. 2 Rush Murad
    February 10, 2010 at 10:06 am

    tak sopannya budak perempuan tu duduk…. Salam kenal tB🙂

  3. 3 tunbegia
    February 10, 2010 at 10:24 am

    azieazah:sungguh kurang sopan,

  4. 4 tunbegia
    February 10, 2010 at 10:26 am

    rushmuradt:salam juga,

  5. 5 IRIS
    February 10, 2010 at 11:10 am

    Saya pun ingat lelaki mula2…Saya tak berani drive moto di KL.=)

  6. 6 Framestone
    February 10, 2010 at 11:41 am

    amboi sampai cam tue sekali ek… die tido ke tuekaki teman sepanjang merempit belum pernah jadi cam tue lagi… maybe kaki teman berjauhan sedikit dagn ekzos huhuout of topic–> he..23x salam kembalikalau burung dalam sangkar xpe.. nie burung terlepas huhuhuBroFramestone Blog

  7. 7 blueCITY®
    February 10, 2010 at 11:47 am

    kaki motor juga kaki tidomungkin juga kaki pempuan?tentu tidak?mayb kaki rempit dulu2?heeeeeeeeekaki bola pun boleh,ekekkek

  8. 8 tunbegia
    February 10, 2010 at 11:48 am

    iris:kalau ada kereta, kenapa nak drive moto,

  9. 9 tunbegia
    February 10, 2010 at 11:48 am

    framestone:sebab kaki kamu tinggi,

  10. 10 tunbegia
    February 10, 2010 at 11:49 am

    blue:kaki blue,

  11. 11 Atikah
    February 10, 2010 at 11:55 am

    Salam…Naik motor harus tinggalkan parut eksos… hahaha

  12. 12 mamai
    February 10, 2010 at 11:59 am

    pakai seluar panjan lain kali naik motor

  13. 13 tunbegia
    February 10, 2010 at 12:06 pm

    atikah:sungguh sungguh tinggalkan parut,

  14. 14 tunbegia
    February 10, 2010 at 12:06 pm

    mamai:kamu tidak nampak ke budak pompuan itu pakai seluar panjang – tracksuit lagi,

  15. 15 Masy
    February 10, 2010 at 12:09 pm

    pompuan ke.. ingtkan jantan mana laa… isk2

  16. 16 laki cikgu kimia
    February 10, 2010 at 1:09 pm

    oh terpikat..

  17. 17 tunbegia
    February 10, 2010 at 1:11 pm

    masy:macam jantan sungguh,

  18. 18 tunbegia
    February 10, 2010 at 1:12 pm

    laki:tuan hamba terpikat apa gerangan,

  19. 19 noniey
    February 10, 2010 at 2:11 pm

    nasib baik tak nampak muka budak pempuan tu.. hehehe.. conclusionnya.. tutup lah mana2 yang patut..

  20. 20 ibusinga
    February 10, 2010 at 2:25 pm

    hadoi haiiii….me ingat XY!!XX rupanya!!motor apa kepunyaan TB???

  21. 21 tunbegia
    February 10, 2010 at 2:34 pm

    noniey:nak tutup dengan apa,

  22. 22 tunbegia
    February 10, 2010 at 2:34 pm

    ibu:bukan XX, bukan XY, bukan EX5,

  23. 23 Kunang-Kunang
    February 10, 2010 at 2:50 pm

    Pernah sekali kena ekzos motor masa pegi kenduri kahwin.Aduh bertukar mood. Hingga sekarang tinggal tanda dibetis. Masa kena tu Ya Allah, macam kena kuali panas, merah nampak isi.

  24. 24 secangkir madu merah
    February 10, 2010 at 3:37 pm

    adoyai…ku sangkakan tadi itu tunbegia…cantiknya duduk…

  25. 25 maiyah
    February 10, 2010 at 3:42 pm

    gendut pun cumel..

  26. 26 tunbegia
    February 10, 2010 at 4:01 pm

    kunang:kalau tidak kena, tidak tahu rasa sakitnya,

  27. 27 tunbegia
    February 10, 2010 at 4:02 pm

    madu:sungguh cantik dan molek,

  28. 28 tunbegia
    February 10, 2010 at 4:02 pm

    maiyah:gendang gendut tali kecapi,

  29. 29 Yunus Badawi
    February 10, 2010 at 4:09 pm

    Nasib bukan budak pompuan cun yg duduk mcm tu hehehe

  30. 30 tunbegia
    February 10, 2010 at 5:10 pm

    yunus:apa klise budak pompuan cun bawak kapcai,

  31. 31 nohas
    February 10, 2010 at 5:17 pm

    Suka tengok yang naik motor skuter auto, atas motor pun sopan..Bersantai betul, budak pompuan tu, ingatkan tepi pantai kot..

  32. 32 tunbegia
    February 10, 2010 at 5:24 pm

    nohas:kalau tepi pantai, boleh berkemban,

  33. 33 Mama Mya
    February 10, 2010 at 8:34 pm

    sangkaan budak lelaki tadi.. memang selamba giler.. sib baik dia x ajak gadoh coz curi2 amik gambo dia hik hik hikwatie quefamili.com

  34. 34 tunbegia
    February 10, 2010 at 8:40 pm

    mama mya:apa nk gado, cerita yg baik2 saja,

  35. 35 Catwoman
    February 10, 2010 at 8:50 pm

    Salam TB…..Wow, seksis!!! Cehhhh,kaki motor punye budak!!!! Kansel jadi bakal menantu aku…….:)

  36. 36 tunbegia
    February 10, 2010 at 8:56 pm

    zyma:anak jantan umur berapa tawun,

  37. 37 izan
    February 10, 2010 at 10:08 pm

    tb,klu ada tayangan cuba tengok aje… kalau tak tukar channel..

  38. 38 Catwoman
    February 10, 2010 at 10:40 pm

    Anak tiri (boy) umur 16 tahun…..ni yg sulong la.:)

  39. 39 AzuanBudakMemandai
    February 10, 2010 at 10:50 pm

    aku jugak ada parut di kaki kiri huhu

  40. 40 cacah
    February 11, 2010 at 1:13 am

    ini regular customer ni..

  41. 41 tunbegia
    February 11, 2010 at 5:57 am

    izan:tengah tengokla ni,

  42. 42 tunbegia
    February 11, 2010 at 5:59 am

    zyma de vogue lagi:anak sendiri umur berapa,tak mainla anak tiri,

  43. 43 tunbegia
    February 11, 2010 at 6:01 am

    azuanbudakmemandai:okela ada parut,

  44. 44 tunbegia
    February 11, 2010 at 6:03 am

    cacah:kalau rumah sepelaung, memang regular nok,

  45. 45 kakpah
    February 11, 2010 at 7:22 am

    budak perempuan ramai yang duduk macam jantan. tak sopan betul..salam dari kakpah.

  46. 46 tunbegia
    February 11, 2010 at 8:14 am

    kakpah:salam juga,


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Thunbergia Laurifolia

Thunbergia Laurifolia

Seorang lelaki, sudah lanjut usia, tinggal berasingan di ibukota. Suka bunga-bungaan, tapi bukan jiwang. Suka kereta-kereta, tapi bukan mat rempit. Suka fotografi tapi bukan photographer. Eh, suka suki haku lohh.
February 2010
M T W T F S S
« Jan   Mar »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

yang lampau


%d bloggers like this: