17
Feb
10

harimau pun nak pergi toilet

Ceritã di Rest Areã Plus Pãgoh hãlã utãrã. Di pãgi yãng hening. Mãsih suãsãnã Tãhun Bãru Hãrimãu – hãri hãri mãu. Singgãh untuk gunã toilet.

Memãng punyãlãh bãnyãk giler jãmbãn cãngkung. Adã 10 kiri dãn 10 kãnãn. Bilik bersirãm pun ãdã jugã. Lepãs gunã dan dok termenung 10 minit, rãsã tãk selesãlãh pulã.

Tukãr jãmbãn duduk. Sambung dok termenung sudãh.

Termenung pãsãl hãl ehwãl negãrã. Termenung jugã pãsãl bãnyãknyã jãmbãn cãngkung dãlãm rest ãreã yãng bãru di upgrãde. Tãpi kenãpã mãsih ãdã bekãs tãpãk kãsut di jãmbãn duduk. Ingãtkãn hãnyã di pejãbãt yãng jãmbãn hãnyã ãdã 3, sebãb kesemuãnyã jãmbãn duduk uoolss.

Notã: tiãdã hãrimãu ãtãu binãtãng yãng rãbãk terbãrãi bontot semãsã pembikinãn entri merãpu ini. Hãrãp mãklum.

Gambar diatas: harimau di Tiger Valley, Taman Tema Air Lost World of Tambun,


26 Responses to “harimau pun nak pergi toilet”


  1. 1 aNIe
    February 17, 2010 at 12:27 pm

    Larrr…rimau gi toilet pun ada orang skodeng…hehehhe

  2. 2 laki cikgu kimia
    February 17, 2010 at 12:39 pm

    gaya nyuruk je rimau nih..

  3. 3 tunbegia
    February 17, 2010 at 12:41 pm

    anie:yang toilet dia open begitu,😀

  4. 4 tunbegia
    February 17, 2010 at 12:41 pm

    laki:rimau pun ada kemaluan juga, ;-p

  5. 5 mizadgreat
    February 17, 2010 at 12:51 pm

    i love tiger…comellll..suka tengok dia menguappp..

  6. 6 Mak Su
    February 17, 2010 at 1:52 pm

    kuat memanjat sungguh itu pengguna pengguna

  7. 7 tunbegia
    February 17, 2010 at 2:00 pm

    miza:suka tiger rupanya, ghau ghau,

  8. 8 tunbegia
    February 17, 2010 at 2:00 pm

    maksu:tak dapat hendak ditolong,

  9. 9 Jard The Great
    February 17, 2010 at 3:25 pm

    ah la.. ramai yg masih duduk atas toilet duduk.. huhu. geli.. salam =)

  10. 10 dana
    February 17, 2010 at 3:29 pm

    tun begia…re: moh ke rambah lg hehehebiasala manusia… ada yg kurang sopan n berfkr gune otak… fkr diri sndiri je

  11. 11 tunbegia
    February 17, 2010 at 3:53 pm

    jard:sungguh geli, salamm,

  12. 12 tunbegia
    February 17, 2010 at 3:54 pm

    dana:tiada geng nak ke rambah lagi,

  13. 13 secangkir madu merah
    February 17, 2010 at 4:40 pm

    jgn sebarang mencangkung atas toilet duduk tu…pernah terima emel yg menunjukkan seorang wanita yg luka parah punggungnya akibat mencangkung diatas jamban duduk…syiannya rimau nak membuang hajat pon tak senang…ada lak org sekodeng…huhuhu…tun begia itewwwwww….

  14. 14 patungcendana
    February 17, 2010 at 6:48 pm

    salam…tak pernah aklu kenal lelaki berusia 99 tahun…kau la the first…excited rasa…hehetq for visiting my blog:-D

  15. 15 tunbegia
    February 17, 2010 at 7:00 pm

    madu:rimau tiada bilik toilet maa,

  16. 16 tunbegia
    February 17, 2010 at 7:03 pm

    patung:pernah singgah dan tengok blogger yang lebih otai? umur 253 tahun?sila singgah :http://www.blogger.com/profile/09760205645686055852

  17. 17 MSOM
    February 17, 2010 at 7:27 pm

    yANG PENTING dong harimau tu tau jirus.NAJIS rimau ni bomoh suka, boleh halau JIN

  18. 18 Teja
    February 17, 2010 at 7:40 pm

    jamban = tandas [sopan]hehehe….

  19. 19 tunbegia
    February 17, 2010 at 7:43 pm

    msom:siapa yang nak menjirus,

  20. 20 tunbegia
    February 17, 2010 at 7:44 pm

    salam teja dindaku (he he, gurau gurau saja):nak berpantun pantun tak? lagi sopan santun berbudi bahasa,salam sekali lagi,

  21. 21 Zareda Norman
    February 18, 2010 at 12:14 am

    tensen rimau tu.. nak melopeh pun terbantut.. hehehe

  22. 22 tunbegia
    February 18, 2010 at 7:20 am

    zareda:dah melopeh dah tuh,😀

  23. 23 xiiinam
    February 18, 2010 at 7:52 am

    Sempena tahun harimau….

  24. 24 tunbegia
    February 18, 2010 at 8:28 am

    xiiinam:ghau ghau,

  25. 25 Catwoman
    February 18, 2010 at 8:36 am

    Salam TB……Hilang selera aku nak makan tgk rimau m`buang.HUhhhhhh……….jgn la ko citer psl tandas2 lagi dah. Kang ko pun jadi mcm aku gak….Huhuhuhuhu……:)Peace, Babe!!!

  26. 26 tunbegia
    February 18, 2010 at 8:48 am

    zyma de vogue:kamu jadi apa,


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Thunbergia Laurifolia

Thunbergia Laurifolia

Seorang lelaki, sudah lanjut usia, tinggal berasingan di ibukota. Suka bunga-bungaan, tapi bukan jiwang. Suka kereta-kereta, tapi bukan mat rempit. Suka fotografi tapi bukan photographer. Eh, suka suki haku lohh.
February 2010
M T W T F S S
« Jan   Mar »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

yang lampau


%d bloggers like this: