17
Feb
10

korang boleh beli selain kaler hitam takkk

Bukãnlãh nãk jeles. Bukãnlãh tãk mãmpu nãk beli keretã bãru.

Tãpi kãlãu kãler hitãm, dimãlãm hãri, pãstu pãrking bãwãh pokok gelãp, rãpãt-rãpãt kãt bontot keretã orãng. Kãlãu orãng tetibã reverse nãk keluãr, terlãnggãr keretã korãng yãng memãng ãgãk sukãr dicãm ãdã ke tidãk di reãr view mirror. Jãngãn mãrãh erk.

Lãgi sãtu, bãru sãjã nãk cãkãp. Orãng lãin memãng sãngãt dengki dengãn keretã bãru. Kenãpã tetibã keretã yãng besãr gedãbãk itu ãdã jãlurãn scrãtch mãcãm kenã cãlãr cãntik sãjã dãri belãkãng ke depãn. Sebelãh tempãt drebãr lãgi. Keretã kãler hitãm memãng sãngãt jelãs ãkãn kesãn kecãlãrãn uoolsss.

Gambar diatas: hanya gambar hiasan semata-mata,


24 Responses to “korang boleh beli selain kaler hitam takkk”


  1. 1 mamai
    February 17, 2010 at 10:00 am

    hitam itu menawan

  2. 2 Ain
    February 17, 2010 at 10:51 am

    salam tun….hitam pun susah nak nak jaga kan…tapi saya tetap pilih hitam sbb hitam itu menawan….

  3. 3 secangkir madu merah
    February 17, 2010 at 10:55 am

    hitam itu memang menawan…seperti tun begia itewwwww….

  4. 4 tunbegia
    February 17, 2010 at 10:58 am

    mamai:putih pun menawan juga,

  5. 5 tunbegia
    February 17, 2010 at 10:59 am

    ain:siapakah abang ‘hitam’ yang bertuah itu,

  6. 6 tunbegia
    February 17, 2010 at 10:59 am

    madu:kita hitam katanya, aduhai

  7. 7 ibusinga
    February 17, 2010 at 11:20 am

    pakai baju hitam..badan nampak kurus…pakai kereta hitam ..kereta nampak besar..psst…kereta kita hitam!!

  8. 8 Mak Su
    February 17, 2010 at 11:36 am

    sian pulak, huhuhuhnasib baik keta saya kaler putih🙂

  9. 9 ~ Mummy Gee ~
    February 17, 2010 at 11:37 am

    Betul2 hitam itu menawan…heheh….dan klu pkai baju hitam mmg badan nampak kurus…psttt…keta2 kita pun semua hitam belaka…dan klu ada rezeki pun nak ganti naza hitam ngan Alphard hitam….whuaaaaaaa…

  10. 10 tunbegia
    February 17, 2010 at 11:40 am

    ibu:pakai baju t-shirt hitam, nampak semua kebonjolan,

  11. 11 tunbegia
    February 17, 2010 at 11:41 am

    maksu:putih pun menawan juga,

  12. 12 zino
    February 17, 2010 at 11:41 am

    saya dulu pun nak book kereta kaler hitam tapi panjang sangat q.. terus tak jadi tukar kaler lain hehe

  13. 13 Queenin Murni
    February 17, 2010 at 11:41 am

    kereta sy pon hitam juga..hitam itu gaya, mutu, keunggulan.. heheh@

  14. 14 tunbegia
    February 17, 2010 at 11:41 am

    mummy:kalau tak muat lagi, beli saja bas warna hitam,

  15. 15 tunbegia
    February 17, 2010 at 11:42 am

    zino:potong q saja,

  16. 16 tunbegia
    February 17, 2010 at 11:43 am

    queenin:iklan rokok dunhill,

  17. 17 aNIe
    February 17, 2010 at 12:28 pm

    TB…suami saya suka kereta warna hitam…kalau letak bawah sinar mentari…masuk dlm macam kene panggang…hahaha

  18. 18 tunbegia
    February 17, 2010 at 12:30 pm

    anie:ponggong jadi hitam tak, ;-p

  19. 19 aNIe
    February 17, 2010 at 5:31 pm

    Hahahah…tak! Kena bgn cepat2…hehehe

  20. 20 Framestone
    February 17, 2010 at 6:11 pm

    mana2 toilet pun mmg selesa digunakan sambil termenung… kekadang ilham pun leh dapat he..23xBroFramestone Blog

  21. 21 Nidza
    February 17, 2010 at 6:41 pm

    frust bila org calarkan kereta semata2 parking awam tu diistiharkan dia yg punya..

  22. 22 tunbegia
    February 17, 2010 at 6:58 pm

    anie:boleh melecet bontot,😛

  23. 23 tunbegia
    February 17, 2010 at 6:59 pm

    frame:ilham memblog kah,

  24. 24 tunbegia
    February 17, 2010 at 7:00 pm

    nidza:atau awak yang parking sampai dua lot? ;-P


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Thunbergia Laurifolia

Thunbergia Laurifolia

Seorang lelaki, sudah lanjut usia, tinggal berasingan di ibukota. Suka bunga-bungaan, tapi bukan jiwang. Suka kereta-kereta, tapi bukan mat rempit. Suka fotografi tapi bukan photographer. Eh, suka suki haku lohh.
February 2010
M T W T F S S
« Jan   Mar »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

yang lampau


%d bloggers like this: