18
Feb
10

Glass Chess Set

Bãru sãjã keluãrkãn set cãtur yãng diperbuãt dãri gelãs. Sudãh jãtuh berkecãi. Kononnyã nãk buãt hiãsãn dãlãm ãlmãri kãcã.

Nãsib bãik sebãb set cãtur ãdã mãmãt cinã yãng bãgi. Konon-konon promosi credit cãrd bãgãi.

Tãpi nãsib bãik jugã. Sempãt buãt photo-shooting lãgi.😉

Gambar diatas: pecah kaca pecah cermin, lepas baca tolong komen,


24 Responses to “Glass Chess Set”


  1. 1 ibusinga
    February 18, 2010 at 9:35 am

    orang kidal ni kreatif…betul kah…???

  2. 2 Ain
    February 18, 2010 at 9:40 am

    saya tak pandai main catur…mcm best jer kan main menda nie…

  3. 3 tunbegia
    February 18, 2010 at 9:40 am

    ibu:left handers die younger,

  4. 4 tunbegia
    February 18, 2010 at 9:41 am

    ain:kamu pandai main apa,

  5. 5 HLiza
    February 18, 2010 at 10:22 am

    Ada satu previous post saya pasal benda ni. Kalau saya jumpa chess set yg pelik2 di mana2 pun akan saya belikan utk adik dan anak2 tersayang yg pandai main chess. Kita tak pandai..buatle cara tak pandai.

  6. 6 mama | sarah | syimir
    February 18, 2010 at 10:31 am

    heee…comeii la set chess tu..

  7. 7 tunbegia
    February 18, 2010 at 10:34 am

    hliza:kita pun tak pandai uoolss,

  8. 8 tunbegia
    February 18, 2010 at 10:34 am

    mama:mama pun comel juga,

  9. 9 zue
    February 18, 2010 at 11:37 am

    mmg begap betul klu main ni…mesti kalah.klu main lain pndai kot..he3.

  10. 10 ~ Mummy Gee ~
    February 18, 2010 at 11:48 am

    Mummy pun ada dapat the same set masa promosi credit card gak…dan dah ‘selamat’ pun set catur tu dikerjakan oleh anak2…bukan main chess tapi susun askar2….ahaha…kretip anak2 ku semua…

  11. 11 tunbegia
    February 18, 2010 at 11:52 am

    zue:main apa yang pandai, amboi

  12. 12 tunbegia
    February 18, 2010 at 11:53 am

    mummy:anak anak memang kreatif,

  13. 13 Framestone
    February 18, 2010 at 12:43 pm

    mane2 la teman simpan set catur nie ek… teman pun ade beli dulu…nnt kot carik balik… dah lame xde orang ajak men huhuBroFramestone Blog

  14. 14 tunbegia
    February 18, 2010 at 12:52 pm

    frame:mesti expert main chess ni,

  15. 15 Mak Su
    February 18, 2010 at 2:50 pm

    catur ni ker? paksu dapat hari tu, awal tahun. lepas tu seminggu kami sempat baeekk punyer dalam gobok. lepas tu pulak…. baby w nampak dan sibuk nak try main ces…. trus hancus, huhuhu

  16. 16 tunbegia
    February 18, 2010 at 3:01 pm

    maksu:bukan, itu dam cina, ;-P

  17. 17 Atikah
    February 18, 2010 at 6:30 pm

    Salam..Cantik kalau buat hiasan nie…

  18. 18 tunbegia
    February 18, 2010 at 6:56 pm

    atikah:tapi dah pecah,

  19. 19 openid
    February 19, 2010 at 12:43 am

    Minat main chess tapi tak minat main lama-lama. Heheh. Bila nak menulis lagi tentang Financial Freedom?blogresipi

  20. 20 dilaOHdila
    February 19, 2010 at 1:05 am

    aku rak iso main ikinek main Dam yo reti lah (main ngapusi pandei nek main dam ki. Nek chest iki Cek med cek med Uniney;:-P

  21. 21 tunbegia
    February 19, 2010 at 7:52 am

    blogresipi:financial freedom kah daku? hmmm,

  22. 22 tunbegia
    February 19, 2010 at 7:52 am

    mbakyu dilah:cek med waie, kowserr uu,

  23. 23 Queenin Murni
    February 25, 2010 at 11:13 am

    hheh! sy pon dpt set ni sebab apply cc.😛

  24. 24 tunbegia
    February 25, 2010 at 11:14 am

    queenin:dah berkecai belum,


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Thunbergia Laurifolia

Thunbergia Laurifolia

Seorang lelaki, sudah lanjut usia, tinggal berasingan di ibukota. Suka bunga-bungaan, tapi bukan jiwang. Suka kereta-kereta, tapi bukan mat rempit. Suka fotografi tapi bukan photographer. Eh, suka suki haku lohh.
February 2010
M T W T F S S
« Jan   Mar »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

yang lampau


%d bloggers like this: