22
Feb
10

roti pattaya

Semãlãm pãgi teringin nãk mãkãn Roti Pãttãyã.

Kãt Chãmek kopitiãm Mãsãi sudãh. Air suãm mãcãm biãsã jugã.

Ceritã lãin, tãnggãl 22 Feb 2010 hãri ini, genãplãh 18 tãhun (1992) pemergiãn Allãhyãrhãm Sudirmãn Hãji Arshãd (gãmbãr kãnãn) ke Rãhmãtullãh. Al-Fãtihãh, semogã rohnyã diletãkkãn di sisi roh-roh orãng yãng berimãn.

Gãmbãr diãtãs: sebãgãi hiãsãn entri food of the week,


38 Responses to “roti pattaya”


  1. 1 zue
    February 22, 2010 at 9:17 am

    nampak sedapnya roti pataya..tak pernah rasa.chamek kopitiam kat uda..servis lambat.al-fatihah buat Allãhyãrhãm Sudirmãn Hãji Arshãd.

  2. 2 tunbegia
    February 22, 2010 at 9:29 am

    zue:nanti kita komplen kat boss chamek BBU kalau-kalau datang blog kita,

  3. 3 nohas
    February 22, 2010 at 11:27 am

    First time dengar ada roti pattaya..nampak menyelerakan..macam-macam ada..

  4. 4 tunbegia
    February 22, 2010 at 12:23 pm

    nohas:jom makan,

  5. 5 ibusinga
    February 22, 2010 at 1:31 pm

    pa. ta. ya.petai…peti..tidak nampak kidal pulak hari ini…

  6. 6 tunbegia
    February 22, 2010 at 1:49 pm

    ibu:siapa kidal?

  7. 7 Nadri aka AyahAiman
    February 22, 2010 at 1:58 pm

    sedap ke rasa roti pattaya tuh??? naper tak singgah ke chamek BBU..blh makan FREE…p/s: kekadang mmg ada customer komplain servis lambat dkt chamek BBU..masalahnya budak melayu kita masuk kerja ikut suka hati mereka..tu yg staff tak cukup..

  8. 8 tunbegia
    February 22, 2010 at 2:01 pm

    aka tokeh chamek BBU:anggaplah itu sebagai cabaran berniaga,pernah beberapa kali singgah chamek BBU, tapi tokeh takdok,

  9. 9 julietchun
    February 22, 2010 at 2:49 pm

    baru tau ada roti pattaya.macammana rupanya?

  10. 10 tunbegia
    February 22, 2010 at 2:58 pm

    julietchun:rupa macam kat atas lohh, roti yang disalut dengan telur, ada baked beans, ada timun, ada salad, ada mayoneis,

  11. 11 secangkir madu merah
    February 22, 2010 at 3:00 pm

    meleleh air liur tengok roti pattaya tu…tak pernah makan pon..nak carik lah..kat mana ada ek?

  12. 12 tunbegia
    February 22, 2010 at 3:02 pm

    madu:kan haku dah cakap nok, kat ‘Chamek Kopitiam’, tempat lain tak tahulah pulak,

  13. 13 Yunus Badawi
    February 22, 2010 at 3:31 pm

    tak pernah makan pun roti ni. kat KL ni ko tahu tak kat mana ada?Boleh aku ajak juliet nanti hehehe

  14. 14 tunbegia
    February 22, 2010 at 4:23 pm

    yunus:dengar-dengar ada kat Chamek TTDI Jaya Shah Alam, tapi haku tak pasti, kena rickie sendiri,

  15. 15 idahani
    February 22, 2010 at 4:25 pm

    tunbegia..wahh cantik blog..hampir2 sy pun nak pilih yg nie..kalo x, kembar ler blog kita..hehehsalam kunjungan balas..cewaah..

  16. 16 Zareda Norman
    February 22, 2010 at 4:25 pm

    apa rasa roti pattaya ni ya?Alfatihah buat Sudirman..

  17. 17 tunbegia
    February 22, 2010 at 4:26 pm

    idahani:blog bukanlah hakmilik kekal,terimakasih sudi kemari,

  18. 18 tunbegia
    February 22, 2010 at 4:28 pm

    zareda:rasa macam makan telur dadar pastu ada roti sandwich lembut dalamnya,

  19. 19 ShaZMi
    February 22, 2010 at 4:29 pm

    salam.nampak sedap tul. roti apa tu.. tak nampak rotinya, nampak telur je besar.. roti canai ke?

  20. 20 tunbegia
    February 22, 2010 at 4:34 pm

    shazmi:roti sandwic yang disalut dengan telur dadar, roti tak nampak sebab didalam telur,salam juga,

  21. 21 Rozita
    February 22, 2010 at 4:47 pm

    Al-Fatihah~ cepat sungguh masa berlalukita jua semakin hampir kpd nya.

  22. 22 kakngah
    February 22, 2010 at 5:01 pm

    patut pn kt radio tghr td ada tribute to sudir.

  23. 23 tunbegia
    February 22, 2010 at 5:06 pm

    rozita:sama samalah kita insaf,

  24. 24 tunbegia
    February 22, 2010 at 5:07 pm

    kakngah:tak semua radio, pagi tadi cuma Hot.fm saja yang putarkan lagu2 Allahyarham, radio lain sibuk dengan jalanraya,

  25. 25 Erna
    February 22, 2010 at 6:24 pm

    salam tb..tak pernah makan tu..kat mana ada jual ye..

  26. 26 tunbegia
    February 22, 2010 at 7:24 pm

    erna:kan haku dah citer kat atas, chamek kopitiam

  27. 27 AzuanBudakMemandai
    February 22, 2010 at 7:55 pm

    x pernah makan lagi nie..boleh try kalu jumpa kat mane3 huhuu

  28. 28 tunbegia
    February 22, 2010 at 8:56 pm

    azuan:cubala terai,

  29. 29 dilaOHdila
    February 22, 2010 at 9:38 pm

    enak eey kangurung pernah mangan pun ikiSlurppppppppppp! ngences

  30. 30 tunbegia
    February 22, 2010 at 9:41 pm

    mbakyu:ojo ngiler yo,

  31. 31 LiFe Is BeAuTifUl LyRiC
    February 23, 2010 at 12:16 am

    TB suka makan kat kopitiam ehh..Cam senang jer nak buat roti pataya nin.. kasi resepi la TB..agak2 jer..

  32. 32 izan
    February 23, 2010 at 12:51 am

    tbbelanja kita… bayarkan sekali.. kita nak bungkus.. tapau..samalar tu.

  33. 33 cacah
    February 23, 2010 at 7:14 am

    nampak sedap… roti tu dibakar dulu ke sebelum disalut telur tu? kalau bakar, tentu rangup… hmmm… laparla pulak…

  34. 34 tunbegia
    February 23, 2010 at 8:05 am

    life:resipi kena tanya blogresipi uoolsss,

  35. 35 tunbegia
    February 23, 2010 at 8:05 am

    izan:bak RM50 saja, nanti haku banjer dan haku bayarkan,

  36. 36 tunbegia
    February 23, 2010 at 8:06 am

    cacah:apa barang bakar roti,

  37. 37 Nadri aka AyahAiman
    February 23, 2010 at 5:16 pm

    tokey duduk rumah saja kira duit..wakakaka..http://mohdnadri.com

  38. 38 tunbegia
    February 23, 2010 at 5:16 pm

    nadri:mesti banyak duit tokey,


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Thunbergia Laurifolia

Thunbergia Laurifolia

Seorang lelaki, sudah lanjut usia, tinggal berasingan di ibukota. Suka bunga-bungaan, tapi bukan jiwang. Suka kereta-kereta, tapi bukan mat rempit. Suka fotografi tapi bukan photographer. Eh, suka suki haku lohh.
February 2010
M T W T F S S
« Jan   Mar »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

yang lampau


%d bloggers like this: