25
Feb
10

Kasut Buatan Gombak

Semãlãm pergi bãyãr cukãi tãnãh rumãh lelong. Pejãbãt Dãerãh dãn Tãnãh Gombãk tentunyã.

Ingãt boleh kill two birds with one stone. Tãpi cumã bãyãr rumãh lelong pertãmã (teres duã tingkãt).

Rumãh lelong keduã (kondominium) x boleh bãyãr pulã. Kenã mintãk kãt pejãbãt kondo itu sendiri. Lãwyer ãkãn uruskãn kãtãnyã.

Pãstu berlãri-lãri ke Mãjlis Perbãndãrãn ãmpãng Jãyã (MPãJ) Pãndãn Indãh pulãk. Bãyãr cukãi pintu. Legã sudãh.

Gãmbãr diãtãs: duã orãng polis gendut jadi tukang pengãmbil nombor gilirãn, (sengãjã tãmpãl gãmbãr yãng blur),


18 Responses to “Kasut Buatan Gombak”


  1. 1 Masy
    February 25, 2010 at 8:53 am

    sempat lg kutuk cik pulis hehehehe

  2. 2 mamai
    February 25, 2010 at 9:31 am

    apa fungsi polis tu yer

  3. 3 aNIe
    February 25, 2010 at 9:39 am

    Heheheh…polis tu jugak yang jadi mangsa…😀

  4. 4 julietchun
    February 25, 2010 at 10:47 am

    polis bantuan ke?

  5. 5 tunbegia
    February 25, 2010 at 10:53 am

    masy:mana ada kutuk,

  6. 6 tunbegia
    February 25, 2010 at 10:54 am

    mamai:fungsi tukang amik no giliran agaknya,

  7. 7 tunbegia
    February 25, 2010 at 10:55 am

    anie:mangsa gurauan saja,

  8. 8 Nadri aka AyahAiman
    February 25, 2010 at 10:55 am

    jgn lupa check sekali “maintenance fee” utk rumah kondo tu dah byr ke belum..

  9. 9 tunbegia
    February 25, 2010 at 10:56 am

    julietchun:polis bantuan agaknya, haku tak tanya pun,

  10. 10 tunbegia
    February 25, 2010 at 10:58 am

    nadri aka tokey chamek:lawyer cakap haku kena bayar dulu, pastu boleh claim kat bank,

  11. 11 mama | sarah | syimir
    February 25, 2010 at 12:04 pm

    selamattt dah bayar…takleh online payment ye? MDKS bayar online jeeee..hehee

  12. 12 tunbegia
    February 25, 2010 at 12:49 pm

    mama:sebab nak print kat bill pastu kena bagi kat lawyer sbb nk claim kt bank,

  13. 13 noniey
    February 25, 2010 at 2:13 pm

    tengok pengawal tu cam polis2 dalam cite hindustan plak.. huhuhu

  14. 14 Mak Su
    February 25, 2010 at 2:14 pm

    entry ni ada sedikit mengelirukan, tp no tu mmg cantik, 2227

  15. 15 tunbegia
    February 25, 2010 at 2:21 pm

    noniey:polis2 gendut ada kumis,😀

  16. 16 tunbegia
    February 25, 2010 at 2:38 pm

    mak,entri merapu saja, tapi nombor kat bawahnya lagi cantik – 2222 taww takpe,

  17. 17 Nadri aka AyahAiman
    February 27, 2010 at 11:44 am

    rasanya tak semua blh claim dgn bank..ada certain % je yg blh claim..klu lebih, tuan tanah kena tanggung..

  18. 18 tunbegia
    February 27, 2010 at 11:47 am

    nadri:betullah, mana ada bank nak rugi,


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Thunbergia Laurifolia

Thunbergia Laurifolia

Seorang lelaki, sudah lanjut usia, tinggal berasingan di ibukota. Suka bunga-bungaan, tapi bukan jiwang. Suka kereta-kereta, tapi bukan mat rempit. Suka fotografi tapi bukan photographer. Eh, suka suki haku lohh.
February 2010
M T W T F S S
« Jan   Mar »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

yang lampau


%d bloggers like this: