03
Mar
10

'suar dalam' haku koyak

Kãlãu sudãh pãkãi stokin yãng selesã bertãhun-tãhun. Seminggu tidãk bertukãr pun tidãk mengãpã. Sãmpãi koyãk rãbãk pun mãsih digunã. Seperti suãr dãlãm ãdãnyã.

Serãsi – orãng kãtã. Mãcãm pãsãngãn kitã jugã, wãlãupun pot pet pot pet sepãnjãng mãsã, tetãp setiã ke ãkhir hãyãt. InsyãAllãh.🙂

Notã: terimãkãsih pãdã follower nombor 17 (mizadgreat) yãng sudi ke blog tunbegiã yãng tiãdã ãpã-ãpã ini.🙂

Gãmbãr diãtãs: mãcãm tãhu-tãhu sãjã nãk beli kãsut bãru, ;-p


20 Responses to “'suar dalam' haku koyak”


  1. 1 matahari
    March 3, 2010 at 8:36 am

    Aiyooo…ini kalu di dengar dek bini en. tun begia samakan dia mcm stokin/seluar dlm koyak…maunye kena tido kat luar rumah nanti ni…hihihi

  2. 2 Masy
    March 3, 2010 at 9:32 am

    stokin koyak tp nak beli kasut baru? apekahh.. hahaha

  3. 3 tunbegia
    March 3, 2010 at 9:47 am

    matahari:tido luar dah biasa nok,

  4. 4 zue
    March 3, 2010 at 10:45 am

    mana org tahu kannn koyak tu kat dalam. janji selesa. he3.

  5. 5 tunbegia
    March 3, 2010 at 11:21 am

    masy:betulla nak beli kasut, takkan nak beli bra? apekahhh,

  6. 6 tunbegia
    March 3, 2010 at 11:23 am

    zue:koyak dikasut orang nampak, koyak didalam siapa yang tahu,😉

  7. 7 Nadri aka AyahAiman
    March 3, 2010 at 11:29 am

    ora opo TB..lepas nie kalau TB beli kasut baru sure dapat stokin free punyer!!!

  8. 8 julietchun
    March 3, 2010 at 3:13 pm

    tampal buleh lagi kot,eheheehhe

  9. 9 tunbegia
    March 3, 2010 at 3:23 pm

    nadri aka Tokey Chamek:mana ada barang free sekarang, roti pattaya pun RM4.50 satu,

  10. 10 tunbegia
    March 3, 2010 at 3:23 pm

    julietchun:tampal tak chun la,

  11. 11 zino
    March 3, 2010 at 4:25 pm

    kalau seluar dalam koyak jangan tunjuk kat sini ya hehe

  12. 12 idahani
    March 3, 2010 at 4:33 pm

    tunbegiaa..seluar dalam koyak tu tang mana? kakkakakaaka..ya ampun..soklan terlampau nokk…

  13. 13 tunbegia
    March 3, 2010 at 4:43 pm

    zino:habis, suratkabar sekarang kan lagi laku kalau kuar gambar tilam, suar dalam mukadepan lagik,

  14. 14 tunbegia
    March 3, 2010 at 4:43 pm

    idahani:amboi, nak tengok sangat kahh,

  15. 15 tunbegia
    March 3, 2010 at 5:40 pm

    n@m@n:selamat petang chekgu,

  16. 16 Ain
    March 3, 2010 at 10:05 pm

    stokin koyak takpe jangan kasut yang koyak sudah la kan…. hubby saya hari2 mau tukar stokin, tak selesa katanya kalau tak tukar….

  17. 17 tunbegia
    March 4, 2010 at 7:42 am

    ben:tak best kaaansss..

  18. 18 tunbegia
    March 4, 2010 at 7:44 am

    ain:sungguh seronok kalau hari-hari balik rumah ada orang bukakan kasut, bukakan stokin, pastu nak gi keje ada orang pakaikan stokin, pakaikan kasut,

  19. March 13, 2010 at 10:33 am

    hehe..terima kasih comment kat page alif tadi..

    ehehehe…sempoi jer.tulisan2 kat blog ni..

    patut la ramai org comment..herm…

    stokin berlubang dan pasangan..banyak maksud tu..nice sharing.

    http://www.syoknyadownload.blogspot.com


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Thunbergia Laurifolia

Thunbergia Laurifolia

Seorang lelaki, sudah lanjut usia, tinggal berasingan di ibukota. Suka bunga-bungaan, tapi bukan jiwang. Suka kereta-kereta, tapi bukan mat rempit. Suka fotografi tapi bukan photographer. Eh, suka suki haku lohh.

yang lampau


%d bloggers like this: