04
Mar
10

menyammfahhh

sementãrã tunggu ãnãk tun bãlik kelãs ãgãmã jãm 6 ptg..
(gilirãn tunn lãr fulãkks)
tun mãsãkãn kãn kueh minum petãng..
mãlãs ler beli2 nie
ãnãk2 lebih sukã esp kãlo tun sendiri yãng buãt..

ãde ler sorãng ãwek jelitã (jeliter lãã sãngãt) dãn lembãb nie..
sedãpnyer mulut suruh tutup blog kite..
kãtãnyã klu setãkãt nãk tulis blog2 yg ãdã unsur2 lelembut ãuww 2 ãlãm gedik-gediks ghitew..better tutup

ello fenfuãn..
kite tãk ãjãk tãu ãwãk dtg sini
yãng jãri2 ãwãk tergedik2 & mãtã nyun*dhãl ãwãk pãndãng2 & tekãn2 blog kite nie ãpãsãl?

ãisehh, mãser tunn tãip tãip tãip entri ini..
pun komen yg sungguh x mbinã uoolss..
ãder lãr ãbãng ben (nãmã ãnon lã teww) nih kãnns.. mãrãh mãrãh kiter sbb delete orãng punyer komenns.. mãcãm polis bãng*sãt lãgãknyerr..

jãp,
kiter nãk tengok blog ‘Thunbergiã Lãurifoliã’ inih blog sãperkãh yãng punyerr uoolss? OOpss – blog hãku dahh.. ahaks, hãku punyer suker lorr nãk delete ker nãk wãt ãper ker.. kãnnns pãksu/mãksu/kãklong/abãnglong/ãtokk/nekk.. tãk kowserr mãkk


nãmun tunn mããfkãn..
tunn tãu mãnusiã nie serbã kekurãngãn


tun sãmbung wãt kueh & nãmãkãn kueh ini:

kueh mukã tãk berseri 2 ãlãm
lepãs mãkãn memãng tãk berseri kecuãli 2 ãlãm..yeker?
tq ãbg ben 4 the ãrãhãn mãcãm hãrãm*jãdãh tewww
&
khãs wãt awek fenfuãn yãng jelitã bãgãi iteww
..bãwãk lã byk istigfãr & merenung kekurãngãn diri sebelum nãmpãk kekurãngãn org lãin..

tãpi memblog nih = gedikks?

jemput mãkãng kengkãwãng itewww ye..
ãmmvoiii


25 Responses to “menyammfahhh”


  1. 1 julietchun
    March 4, 2010 at 10:12 am

    tu gambar kuih yg tun buat ke? mantop sungguh😛

  2. 2 ::9W2PHY:: (^_')/
    March 4, 2010 at 10:14 am

    salam TB, teruskan memblog…pedulikan komen2 yang itu..maafkan saja… blog ini TB punyer..:-)

  3. 3 Mak Su
    March 4, 2010 at 11:02 am

    errr, tb…. what de happeng?maksu tak terlibat…. kan

  4. 4 FarEast
    March 4, 2010 at 12:41 pm

    wahaha … panjang nya nama kueh dia😉 sedap je tgk gambar kueh tu, mcm best je bahagian HIJAU tu :DFarEasthttp://empayarcanon.wordpress.com

  5. 5 secangkir madu merah
    March 4, 2010 at 2:59 pm

    waduh..sedapnya kueh seri muka itewww…jgn marah tb nanti cepat tua..pedulikan saja…

  6. 6 Erna
    March 4, 2010 at 4:46 pm

    wah,,sungguh pandai buat kuih seri muka..jadi jangan le marah..agar muka terus berseri..

  7. 7 blueCITY®
    March 4, 2010 at 5:16 pm

    hakhakhakamboiiiiiiiiiii tb,ekekkek..betul betul betulblog akuaku punya sukew laehehhejanji tak kutuk orang lainjanji tak nyusahkan org lainjanji tak wat salah dari segi undang2 agama dan negarahuwaaaaaaa

  8. 8 IRIS
    March 4, 2010 at 5:34 pm

    Haduhhh…kenapakah perlu meng’kacau’ kemanan orang lain. Tak pe TB…blog kita kan hak kita…biaq pi dia.

  9. 9 Yunus Badawi
    March 4, 2010 at 7:26 pm

    apa kisah ni tb? baru berapa hari saya tak ke sini mcm2 citer pulak heheheSabar ajelah. Biarkan mereka dgn labu2nya.

  10. 10 DrSinga
    March 4, 2010 at 8:42 pm

    “blog ini haku yang punya!!!”kannn…cool TB…keep on blogging..kita suka baca..

  11. 11 dilaOHdila
    March 4, 2010 at 9:25 pm

    wah TB…ayuni kuih mudecor utk shooting pun menawan KELABU erk….ambVOOIIII:-P

  12. 12 n@m@n
    March 4, 2010 at 9:36 pm

    wah..en TB ada cari gaduh ngan saper2 ke??hohosedapnya kuehhh

  13. 13 Zareda Norman
    March 5, 2010 at 3:42 am

    TBapapun saya nak kueh tu sikit…

  14. 14 Nadri aka AyahAiman
    March 5, 2010 at 3:42 am

    komen aku pun pernah kena delete ngan tuan punya blog nie..tp aku ttp coolsekali aku teringat dialog nie daa;..”ini blog aku, aku punya blog, aku punya suka lah..bukan engkau punya blog daaa”..

  15. 15 cacah
    March 5, 2010 at 3:42 am

    wow. ganasnya! ada stalker! kah? betul tu, blog kita… terpulang pada kita la.. blog dia tu ikut dia la nak buat macam mana pun…ada susahkan dia ke kalau kita tulis style lembut ke galak ke gedik ke… entahla… tak paham la…sabar je la tb… dah la internet pun bukan dia yang bayarkan… ada pulak nak komen cgitu cgini..rilek ah…

  16. 16 Masy
    March 5, 2010 at 11:03 am

    biase laa komen kene delete klu dah komen hang cam harem. bodo taw org2 gila ni. klu nak sgt blog mcm sekian sekian yg ko nak tu, pi la bukak blog sini. dok mengarah org nk buat blog camne plk. pi la jd pengarah filim klu nak sgt.eh termarah plak. sori tB. gua memang emosi klu terserempak menusia mengada2 ni. sepak punggung sket.

  17. 17 Kunang-Kunang
    March 5, 2010 at 11:45 am

    Susah nak memuaskan hati semua orang, apa pun buatlah sesuatu yang mengembirakan kita asalkan kita tidak menyusahkan orang lain.

  18. 18 azieazah
    March 5, 2010 at 4:49 pm

    Jangan lah marah… relax cool..Bila nak ajak minum petang sekali ni…:)

  19. 19 kakpah
    March 6, 2010 at 8:01 am

    kuih dah habis ke? baru ingat nak tapau sikit..

  20. 20 Azie Ziedazzle
    March 6, 2010 at 9:49 am

    salam abg tun.. thanks sebab singgah blog kite..best la blog abg, simple & sweet hehe. daa follow daa…

  21. 21 Puan nadxoxo
    March 6, 2010 at 4:17 pm

    tun! ingatkan sape lah tadi haha. thx singah lagi blog kita walaupun sudah berpindah randah😛

  22. 22 blueCITY®
    March 6, 2010 at 4:17 pm

    WAKAKKAKKlepas nih, leh jadi jutawan ,tak yah kerja uekekkekek…

  23. 23 Aliza
    March 6, 2010 at 5:38 pm

    tun, doakan yg mengomen tu dpt petunjukNya…

  24. 24 ikan emas
    March 6, 2010 at 6:26 pm

    Assalamualaikum !!tuan, boleh saya tumpang lalu …..cantiknya rumah tuan ya,,boleh landing selalu nie

  25. 25 AzuanBudakMemandai
    March 6, 2010 at 11:11 pm

    berblog memang camtue..ade je oran x suka penulisan kita huhuu


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Thunbergia Laurifolia

Thunbergia Laurifolia

Seorang lelaki, sudah lanjut usia, tinggal berasingan di ibukota. Suka bunga-bungaan, tapi bukan jiwang. Suka kereta-kereta, tapi bukan mat rempit. Suka fotografi tapi bukan photographer. Eh, suka suki haku lohh.

yang lampau


%d bloggers like this: