08
Mar
10

Seoul Day 5: Kwangjang Shijang & Namsan Tower

Silã ãbãikãn tãjuk. Gimik sãjã.

Kelmãrin tolong tukãrkãn duit won Koreã. Bãru tãhu beberãpã perkãrã.

  • Kãlãu RM3000 boleh jãdi jutãwãn Koreã sudãh.
  • Kãlãu tãk tãhu, boleh kenã tipu pengurup wãng. Sebãb nãk tukãr bãlik duit lãmã rãmãi ejen tãknãk terimã.

Gãmbãr diãtãs: ãlmost ã millionãire,


24 Responses to “Seoul Day 5: Kwangjang Shijang & Namsan Tower”


  1. 1 Atikah
    March 8, 2010 at 8:48 am

    Salam TB,Wah… mau pergi korea ka?

  2. 2 dilaOHdila
    March 8, 2010 at 11:13 am

    anaseyo….gyeolhaeg soyujaga hangug-e gago sip-eo?he he he ayyuh akeh ee duiteyarek nyang Korea ojo lali njetet gambar akeh2 Yo

  3. 3 secangkir madu merah
    March 8, 2010 at 11:24 am

    wah banyaknya harta donia…

  4. 4 Masy
    March 8, 2010 at 11:24 am

    sape nk gi korea tu? kirim kimchi dua baldi.

  5. 5 tunbegia
    March 8, 2010 at 11:26 am

    atikah:salam juga,

  6. 6 tunbegia
    March 8, 2010 at 11:26 am

    fuyoh mbakyu iso mgomong korea yoh, salamm mbakyu dila,

  7. 7 tunbegia
    March 8, 2010 at 11:27 am

    madu:alhamdulillah dengan seadanya,

  8. 8 tunbegia
    March 8, 2010 at 11:31 am

    masy:haku teringat ada cerita pasal kimchi:kimchi tu sayur peram dgn cili, peram dlm clay, orang pompuan time keuzuran adalah di larang membuat kimchi, kalau gatai nak buat jugak akan jadik pekasam or tempoyak sesilap jadik todi, ini adalah benar tidak ada yang benar melainkan benar belaka fakta ini :lol:salamm,

  9. 9 DrSinga
    March 8, 2010 at 12:04 pm

    guna kamera i-phone kah ??:)selamat berkembara…

  10. 10 blueCITY®
    March 8, 2010 at 1:36 pm

    tb,ingatkan g korea tadihahhahanak suruh kirim salam kat hero2 drama koreaekeke….teringin g seouljeju islandhuhuhu

  11. 11 tunbegia
    March 8, 2010 at 1:51 pm

    drsing:camana nak tangkap pakai iphone kalau iphone terbongkang hitam kat bakang?

  12. 12 tunbegia
    March 8, 2010 at 1:52 pm

    blue:ko nak buat apa kat jeju island,

  13. 13 zue
    March 8, 2010 at 3:35 pm

    pepuan2 korea cantik2 tau…

  14. 14 IRIS
    March 8, 2010 at 4:25 pm

    Wah Korea. Nak pegi Jeju Island. Indah.

  15. 15 tunbegia
    March 8, 2010 at 4:28 pm

    zue:siapa kata pepuan melayu tak cantik de,

  16. 16 tunbegia
    March 8, 2010 at 4:29 pm

    iris:kalau semua nak gi jeju island, siapa pulak nak gi pulau pangkor uoolss,

  17. 17 zara aluwi
    March 8, 2010 at 5:01 pm

    Ada lagi ka baki wang kertas tu, huloq la sekeping kat teman ni. Nak simpan jer, tak mau jadi jutawan.

  18. 18 DrSinga
    March 8, 2010 at 6:52 pm

    hehehe…ai seh!!!itu i-fon kah???malu den….

  19. 19 tunbegia
    March 8, 2010 at 6:56 pm

    zara:bak address,

  20. 20 tunbegia
    March 8, 2010 at 6:56 pm

    drsing:adapun kemaluan,😛

  21. March 8, 2010 at 7:37 pm

    salam TB..saya adalah peminat cerita2 korea..sanggup beli cd tu…

  22. March 8, 2010 at 9:09 pm

    salam dari akak…masa dia orang pasang streamix tu dia orang charge tak?kayolah camtu ek..klu gi indon pun boleh jadi jutawan rupiah..

  23. March 8, 2010 at 9:19 pm

    erna:boleh berbahasa korea tak? ;-)salamm juga,

  24. March 8, 2010 at 9:21 pm

    ina:dorang tak caj 1 sen pun, buat keje, siap haku sign je borang contract apa ke nama dia tuh sudah,tapi sian gak, sbb kena datang 3 kali gara2 masalah telefon dan line TM,


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Thunbergia Laurifolia

Thunbergia Laurifolia

Seorang lelaki, sudah lanjut usia, tinggal berasingan di ibukota. Suka bunga-bungaan, tapi bukan jiwang. Suka kereta-kereta, tapi bukan mat rempit. Suka fotografi tapi bukan photographer. Eh, suka suki haku lohh.

yang lampau


%d bloggers like this: