19
Mar
10

tido alone macam biasa lorrr

Sleeping Alone Is Harmful for Your Health – It increases harmful stress hormone levels – [+ please read article here ]

Hari ini hari jumaat derr. Letak gambar katil sudah.

Esok cadang nak ke Seria (bukan Syria). Nak tengok Billionth Barrel Monument dan Oil & Gas Discovery Centre. Tapi takde sape yang nak ikut sama. Dorang nak wat overtime banyak-banyak katanya. Kengkawan kat Shah Alam pun nak tengok pesta belon panas kat Putrajaya katanya. Biarkan, biarkan. Nampaknya Tun kena terjah ke seberang Sungai Tujoh sorang-sorang macam biasa. Kalau Tun tak update blog esok hari maknanya Tun dah padam kat negeri orang lorr.

Salam ingatan buat kengkawan semua.


24 Responses to “tido alone macam biasa lorrr”


  1. March 19, 2010 at 8:30 am

    kekawan kat shah alam macam x dpt nk pegi je😦 huhuhuuhuh

  2. March 19, 2010 at 10:21 am

    salam..

    suka ana tengok blog nih.. ringkas tp suka

    syukran jg sbb sempat singgah2 komen2 blog ana tu

    semoga tabah..

    wassalam

  3. 5 zue
    March 19, 2010 at 11:04 am

    seskali tido alone ok gak..terasa nyenyak tido tuuu x ada yg kacau.
    selamat ke seberang Sungai Tujoh.

  4. March 19, 2010 at 12:11 pm

    baik2 menyeberang ya….🙂

  5. March 19, 2010 at 12:26 pm

    ish ish ishhhhh….. Assalamualaikum.

  6. March 19, 2010 at 4:20 pm

    pas makan nie tidor mmg syorkkk wooo

  7. March 19, 2010 at 5:47 pm

    Baik2 jalan ke Brunei tu. Kirum salam cewek2 kat sana. Teringat masa practical training dgn Schlumberger kat sana dulu.

  8. March 19, 2010 at 7:03 pm

    Teman dah tido alone 10 tahun tak pernah rasa stress pun… baik2 menyeberang sungai tujuh tu…

  9. March 19, 2010 at 7:56 pm

    I don’t like….to sleep alone…stsy with me, don’t go….

    suka lagu tu.

    aku dah lebih 14 tahun sleeping alone….stress juga kadangkala…:-)

  10. March 19, 2010 at 7:59 pm

    Salam TB.

    Semoga selamat terjah ke sungai tujuh…

  11. March 19, 2010 at 9:21 pm

    Kat Bruneike..tak paham. Sorang2 tengoklah TV sampai TV tengok kite..

  12. March 20, 2010 at 10:07 am

    Semoga selamat balik dan selaamt pulang….


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Thunbergia Laurifolia

Thunbergia Laurifolia

Seorang lelaki, sudah lanjut usia, tinggal berasingan di ibukota. Suka bunga-bungaan, tapi bukan jiwang. Suka kereta-kereta, tapi bukan mat rempit. Suka fotografi tapi bukan photographer. Eh, suka suki haku lohh.

yang lampau


%d bloggers like this: