25
Mar
10

the model & the real building

The Oil & Gas Discovery Center (right) and its smaller model (left), Seria
I should pose the same style for both pictures (last Saturday)

Minggu ini cadang nak jalan-jalan tangkap gambar buaya ke Crocodile Farm di Kuala Baram. Juga, nak mendaki Bukit Lambir dimana adanya air terjun yang cantik.


14 Responses to “the model & the real building”


  1. March 25, 2010 at 12:35 am

    Baik2 kalau berenang kat air terjun Lambir tu. Dah ramai yg lemas huhuhu

    Jambatan gantung di situ cantik

  2. March 25, 2010 at 7:37 am

    naik bukit lagi??fuuhhh..mantap la stamina beb!!…
    tu shell ke tu??tulisan jawi ke tu??huhuuhu..

  3. 5 DrSinga
    March 25, 2010 at 10:09 am

    yesss…..
    tidak vertigo hari ni melawat ke sini hari ini..

  4. 7 sebaliktabir
    March 25, 2010 at 11:56 am

    baru la mantap! gi daki lagi..
    TB leh masuk tak yang bangunan replika tu…hehehe😀

  5. March 25, 2010 at 12:44 pm

    lama tak mandi sg dh skang nie

  6. March 25, 2010 at 1:50 pm

    Dengar citer, kat bukit lambir tu ada sang bunian. Betul ke…

  7. March 28, 2010 at 1:10 pm

    Wah…last time pi brunei kawe tak dapat pi tempat ni…


Comments are currently closed.

Thunbergia Laurifolia

Thunbergia Laurifolia

Seorang lelaki, sudah lanjut usia, tinggal berasingan di ibukota. Suka bunga-bungaan, tapi bukan jiwang. Suka kereta-kereta, tapi bukan mat rempit. Suka fotografi tapi bukan photographer. Eh, suka suki haku lohh.

yang lampau


%d bloggers like this: