09
Apr
10

Jangan Pandang Belakang (u follow)

sunset in my rearview mirror heading south, somewhere near ayer hitam (semalam petang derr)

Hari ini Tun cuti uoolss. Nak hantar kete servis. Yong Ming Skudai sudah. Kebetulan juga hari ini 9hb April 2010, pendeknya 9/4/10, pendeknya 9410 – sama sebijik macam nombor plat kete yang haku nak servis nih daaaa. ;-D

Semalam Tun dapat dua tiga soklan dari kengkawan. Tun kan baru dan bukanlah pandai dalam memblog nih. Belum setahun jagung lagik.

Q1: Tun nak tanya….camane nak follow tun ni?????bgtau sikit… (dari nj)
Q3: Salam tun, i love reading your writings every now and then. i guess it would be great if i can be you follower but unfortunately there’s no link to be follower here. (dari fiddeomar)

A: Boleh ke Tun cakap, ‘takyah follow, takde pekdahnye’? Tapi Tun paham. Selain dari ibusinga, kayteeze, tukangobatbersahaja, catyelia, azurachan, zuriaf, dan sebaliktabir yang pakai wordpress. Yang lain adalah blogger tegar yang guna blogspot. Tun bukanlah anti-blogspot. Tun pun tak tau camana nak letak followers uoolss. Tapi Tun rasa (rasalah sangat kanns), letak saja dalam Blogroll korang. Pastu tulisla nama Tun glamer skit, spt ‘A++ Tunbegia’ gituh. Volleee kanns.

Q2: TB, blog yg ni naper HOME tak appear eh ?.. (dari azrina3.7)
A: Ammvoiii, macam banyak gilerr blog Tun kannns. Klik jer kat header gambo bunga besar semedang kat atas nooo, :-D Tapi kalo takleh jugak, klik kat ‘Back’ belah atas browser korang. InsyaAllah, blog Tun ko akan dapat terus pergi ke Home blog haku lohh uoolss.

Terimakasih diatas keprihatinan kengkawan semua. Tanpa kengkawan yang best-best gitu, saperlar Tun yang inih kannns.😉


25 Responses to “Jangan Pandang Belakang (u follow)”


  1. April 9, 2010 at 1:12 pm

    cam kuanter pertanyaan pulak

    Tun nak tanya leh,
    Dalam banyak2 Tun, Tun mana yang berdarah manis he..23x sila jawab

  2. April 9, 2010 at 1:33 pm

    Ni mcm Highway Pasir Gudang je En.Tun.. (agak2 jelah..he..he..he..)

  3. April 9, 2010 at 1:53 pm

    Salam Tun,

    Ada orang pesan kalau bawa kereta sorang waktu malam, jangan tengok cermin melainkan ada lampu kereta belakang.

  4. April 9, 2010 at 3:03 pm

    P tu anak pakai lagi ke Tun?

    Canon IXUS giteww

  5. April 9, 2010 at 3:37 pm

    Rupanya saya salah follow…9410..rupanya ada lagi abjad depannya

  6. April 9, 2010 at 3:47 pm

    TB, kita maksudkan HOME kat sini ler..bukan home kat blog kite… huahua..

    dah tambah kat http tu ..terciciq lah pulak..

  7. April 9, 2010 at 5:12 pm

    Uwaaa…….. lama tak balik Johor jumpa mak dan ayah.. tetiba rasa rindu lak!

  8. April 9, 2010 at 9:12 pm

    cunlah🙂 hehehe…. exchange link yer tun

  9. 19 DrSinga
    April 9, 2010 at 9:54 pm

    bahaya memandu gitu…
    hati-hati🙂

  10. 21 sz
    April 9, 2010 at 10:07 pm

    nape tun tgglkn blogspot ek? hilang jejak sekejap…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Thunbergia Laurifolia

Thunbergia Laurifolia

Seorang lelaki, sudah lanjut usia, tinggal berasingan di ibukota. Suka bunga-bungaan, tapi bukan jiwang. Suka kereta-kereta, tapi bukan mat rempit. Suka fotografi tapi bukan photographer. Eh, suka suki haku lohh.
April 2010
M T W T F S S
« Mar   May »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

yang lampau


%d bloggers like this: