15
Apr
10

next station: Ampang Park

interesting wallpaper pattern (not related story)
Ampang Park LRT station

Kelmarin laptop Acer Aspire 1691WLMi haku yang dah berusia 5 tahun tak boleh idup. Tengok power cable punye lampu pun tak menyala. Haku berkejar-kejaran ke kedai komputer Ampang Park. Tukar power cable (RM18) sudah.  Ini adalah kali kedua haku tukar power cable yang sama, di kedai komputer yang sama.

Citer lain. Semalam haku mulakan hidup baru bersama Digi. Tapi bukan pertama kali. Padan muka Maxis. Tapi yang bestnya, tak payah tukar nombor uoolss.

Citer lain lagi. Pasal entri semalam, Tun nak ucap terimakasih pada Farhan (bukan Farhin Ahmad) yang sudi promosikan masalah rumah lelong nombor 2 haku nih dalam blog beliau di jom2lelong tuh. [+ Apa Nak Buat, minta pendapat….plzzz ]

Sebenarnya haku nak citer pasal rumah lelong nombor 1 haku arini. Dan tengah riki2 nak beli rumah lelong nombor 3, 4 dan 5. (Ooops, kuota sampai empat jerr la pakcik!) Tapi takut nanti ada kawan-kawan yang bosan dan mengantuk cakap blog ini blog rumah lelong pulakk. Menyammfahh kanns.

Sembang pagi Khamis. Salam sejahtera wat kengkawan semua lah.


12 Responses to “next station: Ampang Park”


  1. April 15, 2010 at 8:40 am

    isk,..ke kedai kompputer tu jual cable yg dah tak ok kot.

  2. April 15, 2010 at 11:03 am

    lain kali elok ditukarkan sekali dengan laptop itew.. dapat settlekan masalah power off tadi!

    wakakakaka

  3. April 15, 2010 at 1:08 pm

    salam… menarik kisah rumah lelong no2. apa langkah seterusnya? cerita la…

  4. April 15, 2010 at 1:37 pm

    power cable rm18.. murahnye huhuhu kedai mane tue ek

  5. April 15, 2010 at 4:44 pm

    […]
    amvoiii…sejak bile tukar channel ni..
    windu gile…

    […]🙂

  6. April 16, 2010 at 4:59 pm

    oh cam tue ek

    eh cam mne power cable leh rosak nie huhuhu

    • April 16, 2010 at 5:58 pm

      cable selalu rosak sebab bila bawak gi maner2 mesti nak gulung2 pastu masuk dalam bag kanns, tu yang cable jadi pecah n rosakk, bukannyer sekali dua bawak jalan2, lagipun dah namernyer laptop kann portable gituh, ;-P


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Thunbergia Laurifolia

Thunbergia Laurifolia

Seorang lelaki, sudah lanjut usia, tinggal berasingan di ibukota. Suka bunga-bungaan, tapi bukan jiwang. Suka kereta-kereta, tapi bukan mat rempit. Suka fotografi tapi bukan photographer. Eh, suka suki haku lohh.
April 2010
M T W T F S S
« Mar   May »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

yang lampau


%d bloggers like this: