18
Apr
10

The rain man

“QANTAS. QANTAS never crashed.” stars Tom Cruise (left) and Dustin Hoffman.
I did put extra tv scan lines and hbo logo (and my watermark of course).

Sejak budak yang kecik itu membesar, memang siaran Astro akan dikontrolnya. Kalau kita tukar, meraung-raung akan jerit ‘tiga six one’. Maksudnya, channel kartun 613 yang itu.

Mengalah atau guna kuasa veto?

Nasib baik ada Astro guide yang selalu missing in action. Kena kunci alarm pukul 4.45pagi. Masa si budak kecik nyenyak tidur. Gara-gara nak tengok citer ‘Rain Main’ yang klasik.


12 Responses to “The rain man”


  1. April 18, 2010 at 7:01 pm

    Budak kecik mcm customer. They always right…haha

  2. April 18, 2010 at 10:16 pm

    hehe.. sama le kat rmh kita.. asyik berebut jek.. bebudak ramai lak tu

  3. April 18, 2010 at 10:21 pm

    budak kecik biasalah mesti akan sentiasa jadi penonton setia channel yg dia orang suka.. nak uat camna layankan aje karenah dia orang.. hehehe..

  4. April 18, 2010 at 10:57 pm

    Biarlah anak-anak nak tengok. Walaupun dah tengok cerita tu berkali-kali mereka tetap nak tengok lagi. Sebenarnya minda mereka aktif dan berfikir.

  5. April 19, 2010 at 10:19 am

    Pasang 2nd decoder je abg Tun.. yg 2nd tu amik cartoon je..he..he..he..

  6. April 19, 2010 at 11:14 am

    wakakak……

    Tun sewa ajelah DVD kat Speed Video satu kali…
    tak yah nak jaga sampai begitu awal lorrr…..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Thunbergia Laurifolia

Thunbergia Laurifolia

Seorang lelaki, sudah lanjut usia, tinggal berasingan di ibukota. Suka bunga-bungaan, tapi bukan jiwang. Suka kereta-kereta, tapi bukan mat rempit. Suka fotografi tapi bukan photographer. Eh, suka suki haku lohh.
April 2010
M T W T F S S
« Mar   May »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

yang lampau


%d bloggers like this: