20
Apr
10

99th entry!!! ada makk kisah?

Asma’ul Husna: The 99 Beautiful Names of Allah,
Sahih Al-Bukhari Hadith 3.894, narrated by Abu Huraira, Allah’s Apostle said, “Allah has ninety-nine names, i.e. one-hundred minus one, and whoever knows them will go to Paradise.”

Wah, ini entri haku yang ke 99 derr. Diam tak diam dah tiga bulan haku memblog kat sini, maknanya haku update entri tiap-tiap hari macam ‘cekgu main bola hari hari’ lohh. Tak cayer? Untuk yang 1st time sampai kemari, silakanlah klik arkib ‘yang lampau’ belah kanan uoolss. Marilah sama-sama meraikannya. Ooops, tak payahlah. Oranglen dah behibu-hibu entri kanns, buat malu jerr.

Jumlah komen pula sebanyak 2,063 (separuh drpdnya haku yang punya). ;-P

Ini bukanlah entri riak ulangjadi bagaii. Blog belum setahun jagung lagikk. Cuma entri ‘milestone’ untuk masadepan jakk. Voleee kannns.

Tapi, haku nak amik kesempatan nih nak ucap timekaseh pada kengkawan yang sudi singgah2, jenguk2, komen2 blog haku yang takde apa2 nih. Sebenarnya haku nak senaraikan 66 atau 99 kengkawan yang pernah tinggalkan jejak kat sini. Tapi panjang sangat. Tak kowserr makk. Tapi sesungguhnya, tanpa kengkawan yang best-best gitu, saperlar haku yang inih kan. Kaaans.

Dan kalau kengkawan ada rasa yang menarik atau tidak menarik dari 98 entri haku terdahulu, silalah komen kat entri nih. Mungkin haku leh perbaiki lagi tulisan ataupun gambar-gambar pada masa akan datang. Tapi takde contest ataupun hadiah uooolss.

Atau mungkin ada juga kengkawan yang masih jaki jipang dengki kat Tun macam haramjadah tuh yang nak Tun berenti memblog jerr. Pastu sampai hati komen macam bangsat kat blog oranglen sambil tikam-tikam bakang Tun (walopun Tun dah minta maaf bagaii). Sakit tauuu. Aduiiih. (Gedikks kanns.)


56 Responses to “99th entry!!! ada makk kisah?”


  1. April 20, 2010 at 12:36 am

    setapak demi setapak
    harap dapat bertahan lama
    hehe

  2. April 20, 2010 at 12:40 am

    mak mana yg tak kisah dah 99 entry tu? haha..

    hebat sebab dpt update hari2..lps ni bleh try 3 kali sehari lak.

  3. April 20, 2010 at 12:43 am

    samaran yg hebat gitw… hehehhee

    tahniah lah, sbb dan capai 99 entry!

  4. April 20, 2010 at 5:05 am

    t’kasih sudi ziarah blog sya yg merapu carca saje, suka dengan koleksi blog ni..teruskan kira hebat dah 99en3,w/pu baru tahun ni bermula…;p

  5. April 20, 2010 at 8:59 am

    tak paham saya kenapa ada orang dengki sampai nak kita tutup blog.
    hmmm.
    masing2 punya hal kan.
    apa-apa pun, keep on blogging ya tB…๐Ÿ™‚ good lucks!

  6. April 20, 2010 at 9:05 am

    aikk, kalau dia tikam kat blog org lain mcm mana tun boleh rasa sakit?

    selamat meneruskan 99 lagi, dan lagi…

  7. April 20, 2010 at 9:14 am

    TB,
    Orang macam awak yang selalu menceriakan hari orang lain.. gigih sungguh blogging.. waiting for your 100th post.

  8. April 20, 2010 at 9:14 am

    TB…..

    Biar lambat, asal selamat.
    Biar sedikit, asal b`manfaat utk d`baca…

    Good job!!!

    ๐Ÿ™‚

  9. April 20, 2010 at 9:29 am

    salam, thanks dtg blog๐Ÿ˜€

    hebatlah 3 bulan dah 99 entry, saye 6 bulan baru 80 lebih, haha. eh gamba atas lawa la! great job๐Ÿ˜€

  10. April 20, 2010 at 11:54 am

    tahniah. teruskan menjadi blogger tegar kata orang๐Ÿ˜€

  11. April 20, 2010 at 12:17 pm

    yea, caiyuk caiyuk to tun, moga lebih sukses lagi dalam arena blogging

  12. April 20, 2010 at 1:27 pm

    hamboi 3 bulan 99 entry… hebat2.
    Selamat terus menulis dan menangkap gambor.

  13. April 20, 2010 at 2:07 pm

    bagus..yg penting blog pn kena ikhlas..jangan jadi geng hai-hai kat kotak chat tu..ekekeke

    cantek ar nama allah yg ko pegang tu. lukisan ke??

  14. April 20, 2010 at 2:13 pm

    tahniah! teruskn berblog…

  15. April 20, 2010 at 2:31 pm

    happy blogging๐Ÿ˜‰

  16. April 20, 2010 at 2:34 pm

    salam kenal thunbergia
    insyaallah kami akan buka niaga bihun sup tak lama lagi klu senang sudi2kan lah dtg tp bkn srkg lah sbb gerai dlm proses mencari bahan2 utk menghidupkan
    kami akan adakan opening ceremony(ceh wah padahal nak bukan gerai aje)tp akan di umunkan nanti harap maklum

  17. April 20, 2010 at 2:49 pm

    salam kenal jgk….tq sudi singgah!

  18. April 20, 2010 at 2:51 pm

    Salam ziarah dan tahniah! terima kaseh kerana berkunjung ke blog saya………

  19. April 20, 2010 at 3:16 pm

    hai…salam kenal,

    wah 99….menariks tuh……

    mcm2 hal boleh jadi ngan blog ni kan….org komen tak suke laa…org komen suke laa…. yg penting kite menulis demi kepuasan kite…..dan tak menyentuh mane2 sensitiviti…..selamat berkarya!!~~โ™ฅ โ™ฅ โ™ฅ

  20. April 20, 2010 at 3:38 pm

    salam ..teruskan usaha menjadi blogger tegar..jangan putus asa..

  21. April 20, 2010 at 4:54 pm

    salam..
    tahniah..
    besok buat entry lagi maka genaplah 100 yer..heheh

    suri pula dah lama tak udpate blog sebab pulang ke kampung..jeguk ayah sakit..tu yang cuti lama..kat sana pula tak der internet..huhuh

  22. April 20, 2010 at 4:59 pm

    Selamat..selamat…semoga dapat buat entry sampai 999. Usaha Tangga Entry.

  23. April 20, 2010 at 6:39 pm

    salam perkenalan tuan.

  24. April 20, 2010 at 9:32 pm

    Tulis aje lah..jangan di pedulik yang jaki jipang itew makss. Buangs karans jeks. hehehhee๐Ÿ˜€

  25. April 20, 2010 at 11:53 pm

    salam….
    tahniah kerana tlh mencapai 99 entry…..๐Ÿ˜‰

  26. 55 LIBL
    April 28, 2010 at 10:59 am

    tukar blog tak kasi tahu..Nyamfahhh makkk!!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Thunbergia Laurifolia

Thunbergia Laurifolia

Seorang lelaki, sudah lanjut usia, tinggal berasingan di ibukota. Suka bunga-bungaan, tapi bukan jiwang. Suka kereta-kereta, tapi bukan mat rempit. Suka fotografi tapi bukan photographer. Eh, suka suki haku lohh.
April 2010
M T W T F S S
« Mar   May »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

yang lampau


%d bloggers like this: