25
Apr
10

sony world photography awards

The American southwest desert environment is a total ecosystem that is extremely fragile, easily scarred, and slowly healed. –  by David Zimmerman

Khamis tengahari kelmarin. Skip lunch dan jalan-jalan KLCC derr. Terbabas masuk Galeri Petronas Level 3 pulak.

Ada pameran gambar-gambar yang menang award. Menarik dan tertarik uoolss. Pameran sehingga 25hb April (arini, selepas dipanjangkan sebulan). Masuk adalah percuma dan kamera tidak dibenarkan.

Sebahagian photo ada di laman web foto.no.

Citer berkenaan diri, demam Tun masih belum kebah. Pale masih feningg uoolss.😦


26 Responses to “sony world photography awards”


  1. April 25, 2010 at 3:18 am

    style blog ni mcm kenal
    hehe

  2. 3 DrSinga
    April 25, 2010 at 8:55 am

    feningg??
    feningg tu vertigo or headache..??
    headache ..sila makan pontalon tu..
    vertigo…pontalon doesnt work..
    rest ya..🙂

  3. April 25, 2010 at 11:20 am

    Dah check darah ke? Skrg banyak kes denggi. Semoga tb dah baik.

  4. 7 Nia
    April 25, 2010 at 6:42 pm

    Demam? hopefully will be ok soon. Lebih dari 3 hari, pegi check kat doktor balik arr..

  5. April 25, 2010 at 8:49 pm

    Gambar mcm tu pun dapat 1st place, tak faham teman, buta huruf in fine art…

    Pening2 pun leh gi galeri lagi..

  6. April 25, 2010 at 9:32 pm

    demam???

    alo2…moga cepat2 sembuh ye…

  7. April 25, 2010 at 9:57 pm

    Salaam..

    rihat…bykkan minum air putih..
    Get well soon…

  8. April 25, 2010 at 10:02 pm

    jgn biarkan, jumpa doktor
    moga cepat sembuh

    Salam🙂

  9. April 25, 2010 at 11:00 pm

    TunBegia tak masuk pertandingan photografi tu ke? Saya tgok blog Tun ni mempunyai seni yg tersendiri.

  10. April 25, 2010 at 11:01 pm

    Fhoto yg ada di sini layak dipertandingkan.

  11. April 26, 2010 at 2:27 pm

    elok Tun cuba ketukan kepala itew dgn dawai kokot.. mana tau, tiba-tiba boleh ok! heheheh

  12. April 26, 2010 at 3:57 pm

    hari tu dah lalu..tapi tak masuk..ni nyesal pulak rasa…nak kena pergi nie


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Thunbergia Laurifolia

Thunbergia Laurifolia

Seorang lelaki, sudah lanjut usia, tinggal berasingan di ibukota. Suka bunga-bungaan, tapi bukan jiwang. Suka kereta-kereta, tapi bukan mat rempit. Suka fotografi tapi bukan photographer. Eh, suka suki haku lohh.
April 2010
M T W T F S S
« Mar   May »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

yang lampau


%d bloggers like this: