26
Apr
10

running nose

please do not run

Demam baru nak kebah. Selesema la fulakks (dengan hingus berlari-lari atas dan bawah). ;-(


46 Responses to “running nose”


  1. April 26, 2010 at 2:07 am

    Salam ziarah!

    Semoga segera sembuh!

  2. 3 DrSinga
    April 26, 2010 at 5:53 am

    kihkihkih…
    membuat ku ketawa sorang2 di pagi2 buta ini…
    hidung masih berlari ya TB??
    take care..🙂

  3. April 26, 2010 at 7:34 am

    meh meh nak suap kan…
    suap soluble (ejaan betul ke tak ni?)
    lalalalal…

    get well soon,
    salam…

  4. April 26, 2010 at 9:36 am

    sindrom LLB sering berlaku di opis saya dan saya juga pernah mengamalkannya. hehehe.

    *LLB-look like busy (seperti gambar di atas)

  5. April 26, 2010 at 11:46 am

    moga cepat semboh tun tun bak mak yong dedeh

  6. April 26, 2010 at 12:17 pm

    Running nose memang leceh, bersabar atas ujian..

  7. April 26, 2010 at 12:34 pm

    kalau tahap hingus berlari tu mesti lebat sungguh tu……

    Entryku kali ini

    Hari itu bakal bermula
    Berjaga malam, siang tak sedar
    Minum bola tidur bola
    Silap silap makan penampar

  8. April 26, 2010 at 1:21 pm

    hehe,..bleh print signage ni buat tampal kat ofis.

  9. April 26, 2010 at 1:37 pm

    wawawa..kiki..post yang pendek lagi mulucukan hati ku..kiki🙂

  10. April 26, 2010 at 1:42 pm

    suker gelak la tuh, ammvoiii

  11. April 26, 2010 at 2:24 pm

    seelok juga pekena tukang urut… urut di telapak kaki juga belakang badan. Kata mat saleh pampering yourself.. barangkali dapat mengawal aliran deras hingus itu! huhuhuhu

  12. April 26, 2010 at 4:05 pm

    Salam…
    Ha…ari tu kat FB..kutuk fida sbb sakit…sekrg dah terkena kat awak…padan muka…hehehe…whatever…semoga cepat sembuh dan bykkan minum atau mkn..makanan yg panas-panas..

  13. 23 amien7
    April 26, 2010 at 5:20 pm

    creative sign bro..
    jangan ke hulu ke hilir, pening kepala wa!

  14. April 26, 2010 at 9:49 pm

    banyakkan berehat (otak terutamanya) dan jaga pemakanan. Semoga segera diberi keafiatan.

  15. 29 zarah
    April 26, 2010 at 10:44 pm

    elop…huu dah sehat ke

  16. April 26, 2010 at 11:49 pm

    salam TB,

    biar running nose jangan running pose.. eh,.ntah pape.. ehehe..

    pelik lar TB. di blog saya latest update 12hb Apr. Dok pk gak mana lah TB pergi kali ni..
    Nasib baik sat tadi pergi Perkampungan Teman~Ted ; nampak latest update semalam…
    lorr.. byknya tertinggal..

  17. April 27, 2010 at 8:40 am

    HaHaHa. Lawak sangat pic tu.

  18. April 27, 2010 at 11:13 am

    sangat bagus kalau diletakan di setiap pejabat/ tempat orang bekerja
    sangat sangat baguss………

  19. April 27, 2010 at 5:23 pm

    Salam tunbegia.

    Tidak pasti di mana ..Rasa-rasa macm BP.

  20. April 27, 2010 at 9:21 pm

    biasa la tue.. org kate pakej

  21. April 28, 2010 at 9:30 am

    Salam tunbegia.

    Maafkan kami kerana datang lagi. Gambar di atas tu rasa-rasanya macam di Batu Pahat (BP).

    • April 28, 2010 at 9:34 am

      gambar diatas yang maner? gambar bunga teratai atau gambar kartun orang berlari? cakap biar terang uoolss, ;-P
      kalo gambar bunga teratai bukan di BP (Batu Pahat), itu gambar di Crocodile Farm (Miri, Sarawak),

      salamm jugerr,

  22. 45 jejakalkindi
    May 10, 2010 at 11:07 am

    sibuk, sibuk juga…kesihatan jangan dilupa..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Thunbergia Laurifolia

Thunbergia Laurifolia

Seorang lelaki, sudah lanjut usia, tinggal berasingan di ibukota. Suka bunga-bungaan, tapi bukan jiwang. Suka kereta-kereta, tapi bukan mat rempit. Suka fotografi tapi bukan photographer. Eh, suka suki haku lohh.
April 2010
M T W T F S S
« Mar   May »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

yang lampau


%d bloggers like this: