28
Apr
10

restoran tujuh bintang

7 Stars Food Garden, Today’s Market, Masai

Kat Today’s Market, sekarang nih ada funfair. Haku sudah lama plan nak tangkap gambar warna warni waktu malam. Tapi sampai sekarang masih tak kesampaian.

Tapi medan selera 7 stars memang sudah lama ada ditepi Today’s Market.  Jadi haku ambil gambar dari petrol station Petronas sudah. Tak perlu ke i-city nak jamu selera kat dalam restoran 7 bintang kanns. Tapi xpe, restoran kat sini pun haku pass.


26 Responses to “restoran tujuh bintang”


  1. April 28, 2010 at 1:02 am

    Dah lama tak gi funfair, naik merry-go-round..

    Memang colourful..

  2. 3 DrSinga
    April 28, 2010 at 5:48 am

    tak perlu ke Kenya untuk tengok orang Masai..

  3. April 28, 2010 at 6:49 am

    macam best je ni, boleh try ni

  4. April 28, 2010 at 7:40 am

    restoren 7 *** *** *

    ada funfair

    mesti bertambah meriah

  5. April 28, 2010 at 8:25 am

    Harga makanannya mahal sampai berbintang kepala nak bayar tak?

  6. April 28, 2010 at 8:35 am

    funfair skrg macam tak laku je…

  7. April 28, 2010 at 9:17 am

    mesti best sampai 7 bintang tu

  8. 15 LIBL
    April 28, 2010 at 9:40 am

    icity shah alam yo!!..haih..x sampai lagi nih..

  9. April 28, 2010 at 10:01 am

    mcm menarik tempat nih🙂 leh try nnti

  10. April 28, 2010 at 10:28 am

    7 bintang? byk betul bintang..hotel pun pesen paling top 5 bintang..restoran ni dpt layanan istimewa ek?

  11. April 28, 2010 at 11:16 am

    Nantilah aku berkayuh naik sampan ke sana..

    Salamm..

  12. April 28, 2010 at 11:24 am

    suka ikan masai buat masak tempoyak… huhuhu…

  13. April 28, 2010 at 1:00 pm

    funfair..isk, gayat


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Thunbergia Laurifolia

Thunbergia Laurifolia

Seorang lelaki, sudah lanjut usia, tinggal berasingan di ibukota. Suka bunga-bungaan, tapi bukan jiwang. Suka kereta-kereta, tapi bukan mat rempit. Suka fotografi tapi bukan photographer. Eh, suka suki haku lohh.
April 2010
M T W T F S S
« Mar   May »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

yang lampau


%d bloggers like this: