05
May
10

Yg Kurik Itu Kendi, Yg Merah Itu Saga

Yg Cantik Itu Body, oops BUDI, Yg Indah Itu Bahasa..
Lights Wonderland @ i-City, Shah Alam

Status mood: MALAS. Period oke.


52 Responses to “Yg Kurik Itu Kendi, Yg Merah Itu Saga”


  1. May 5, 2010 at 8:16 am

    body pon cantek gak. hehehe

  2. May 5, 2010 at 8:48 am

    salam tb,

    uik kamu ke terengganu ke?
    tgk n3 kat bawah stadium runtuh tuh
    saya juga ada bercuti2 ke ktrg 2 hari
    singgah juga stadium time ada drift apa ntah hari tuh
    sempat juga ambik gambo
    hmmmm…

    • May 5, 2010 at 8:50 am

      ambik gambo jer? leh caye ke nih, kehh

    • May 5, 2010 at 9:35 am

      apa yang leh caya tuh tb?
      tak paham den, ekekkek..
      i mmg org tganu la
      balik kpg
      so, mesti g kuala terengganu gak
      beli kepok, batik sutera dll
      i mmg singgah tepi jer stadium tuh tak masuk
      i g masjid kristal asar
      singah masjid terapong zohor
      masuk muzium negeri
      lepak pantai batu buruk
      pantai teluk ketapang makan sotong n ikan celup tepong
      hehheh
      tido umah akak i kat gong badak
      beli batik kat nur arfa batik kilang dia tuh
      lalalalal…

  3. May 5, 2010 at 9:21 am

    memang sah, cantik…. body tu, eh, budi!🙂

  4. May 5, 2010 at 9:42 am

    salam..

    body merah tue cam kat ict jek🙂

  5. May 5, 2010 at 10:02 am

    body memang cantik!
    tak kenal kau.kawan afiq ke?

  6. May 5, 2010 at 10:08 am

    pssst, kau orang jati klang la?

  7. May 5, 2010 at 10:30 am

    huhuhu..syedihnya
    minggu lepas janji ngan anak anak nak ke i-cty
    hujan
    jd cuba jugak kesana hujung minggu nih..

  8. May 5, 2010 at 10:40 am

    yg kurik itu kendi
    yg merah itu saga
    yang cantik itu duit berkodi
    sampai serah jiwa dan raga

  9. May 5, 2010 at 12:38 pm

    kalo body cantek, bahasapon cantek.. lagik CUN..

    🙂

  10. May 5, 2010 at 2:04 pm

    lama tunggu entry selepas bulan april ni..he..he..he..

  11. May 5, 2010 at 3:57 pm

    Saya macam tahuuuuu jak siapa tunbegia tok. ;p haha
    .. kannss. ;p

  12. May 5, 2010 at 4:48 pm

    yg merah itu cepat naik hangen… aku ler tu.

    ha ha.

    .

  13. May 5, 2010 at 5:22 pm

    Lupa mau puji.. Gambar kamoo lawa!🙂

  14. May 5, 2010 at 6:32 pm

    Tb,

    i-city tu dah exist ke? berkurun projek tu dah..

  15. May 5, 2010 at 7:04 pm

    wah wah merahnyer amat menarik sekali….mcm nak makan jer lampu mcm buah cery…yummmyyyyyyy..

  16. May 5, 2010 at 8:10 pm

    cantek laa pic ko amik nih…
    leh aku prame kan…

    nak gak aku tengok muke ko yg cun tu jugak…

  17. May 5, 2010 at 9:59 pm

    cantik bebola lampu itu kanzzz…

    maza ingat bebola hanya boleh makan jerk, tetapi boleh nyala juga…kehkehkeh….

  18. May 10, 2010 at 4:19 pm

    cantik kan pameran lampu di I city mall neh.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Thunbergia Laurifolia

Thunbergia Laurifolia

Seorang lelaki, sudah lanjut usia, tinggal berasingan di ibukota. Suka bunga-bungaan, tapi bukan jiwang. Suka kereta-kereta, tapi bukan mat rempit. Suka fotografi tapi bukan photographer. Eh, suka suki haku lohh.
May 2010
M T W T F S S
« Apr    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

yang lampau


%d bloggers like this: