07
May
10

blackberry not included

“I eat a lot of ice”
Lavender Bistro & Cake Shop, Senai Airport

Si bocah cilik (3) yang nakal itu baru kebah dari demam dan cirit-birit.

Tapi gatal-gatal pula seluruh badannya. Sian kanns.

Sembang hari Jumaat. From Tun with love.


62 Responses to “blackberry not included”


  1. May 7, 2010 at 12:15 am

    awww kasihanyer sakit kaaa😦 get well soon superboy!

  2. May 7, 2010 at 1:34 am

    alahai, siannya.
    **fesyen t-shirt sexy sebelah tu-sama mcm anak buah saya. comel2. klu saya buat fesyen gitu skang-mau kena rembat! ;p

  3. May 7, 2010 at 8:30 am

    sapu bersih gitu…

    baguz2..

  4. May 7, 2010 at 8:35 am

    baru lihat yaasir dari dekat, sudah besar rupanya.
    tun sudah tua, 99 tahun.. yaasir lahir ketika tun berusia 96 tahun
    kasian yaasirπŸ˜›

  5. May 7, 2010 at 9:22 am

    wah..kiutnya… anak I semuanya perempuan. tak de rezeki anak lelaki.

  6. May 7, 2010 at 9:23 am

    Salam TB….

    Ensem la anak ko……
    πŸ™‚

  7. May 7, 2010 at 9:54 am

    Alaaahai…. comelnya..

  8. May 7, 2010 at 10:06 am

    bapak borek anak rintik.

    salam.

  9. May 7, 2010 at 10:11 am

    x mare tapi suke…

  10. May 7, 2010 at 10:26 am

    ok la tu dah sembuh. gud2

  11. May 7, 2010 at 11:09 am

    gatal-gatal badan….hmmm

    mungkin nak menikah kot?
    kuikuikui…

  12. May 7, 2010 at 11:43 am

    Alhamdulillah…sudah kembali sihat. Salam perkenalan Bro..

  13. May 7, 2010 at 11:58 am

    Salam….sekrg nie memang musim sakit…fida pun br melepasi saat itu…lar nie…azry (second baby) pulak yg kena sakit mata…berjangkit dr untie yg jaga dia…

  14. May 7, 2010 at 12:03 pm

    salam…
    handsomenya anak kang TB iki

  15. May 7, 2010 at 2:41 pm

    salam..comeinya bocah cilik ni..

  16. May 7, 2010 at 2:59 pm

    alahai…mmg sian kalo anak kecik sakit kan….harap2 cepat sembuh…
    amboi sedapnye mamam…auntie mintak sikit boleh….heheeheh

  17. May 7, 2010 at 4:19 pm

    agaknya mcm tu la tb mase kecik dlu ye..hehehe

  18. May 7, 2010 at 4:42 pm

    bocah? ape2 pun, cara dia mkn nampak menyelerakan. huhuhu (dasar perut tong!)

  19. May 7, 2010 at 9:52 pm

    nanti hantar jumpa doc pakar kulit … takut melarat … get well soon …

  20. May 7, 2010 at 10:59 pm

    Sekarang memang musim sakit. Dunia ni pun dah sakit tenat……………!

  21. May 7, 2010 at 11:04 pm

    Ucapan khas ~~Selamat hari ibu~~

    ..β™₯β™₯..β™₯β™₯..β™₯β™₯..β™₯β™₯..β™₯β™₯..β™₯β™₯..β™₯
    β™₯..β™₯  ╔══╦══╗╔╦══╗  β™₯..β™₯
    β™₯..β™₯γ€€γ€€β•šβ•β•—β•‘β•”β•—β•‘β•‘β•‘β•”β•—β•‘γ€€γ€€β™₯..β™₯
    β™₯..β™₯  ╔═╝║║║║║║║║║  β™₯..β™₯
    β™₯..β™₯  ║╔═╣║║║║║║║║  β™₯..β™₯
    β™₯..β™₯γ€€γ€€β•‘β•šβ•β•£β•šβ•β•‘β•‘β•‘β•šβ•β•‘γ€€γ€€β™₯..β™₯
    β™₯..β™₯γ€€γ€€β•šβ•β•β•©β•β•β•β•šβ•©β•β•β•γ€€γ€€β™₯..β™₯
    ..β™₯β™₯..β™₯β™₯..β™₯β™₯..β™₯β™₯..β™₯β™₯..β™₯β™₯..β™₯

    salam penghormatan pada Ibu ratu hati kamu…
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

    uhhhh lavendar airport senai wehhh aku selalu singgah situ…
    mahal lah… tak dayo nak bayar….

    tak lama lagi airport senai nak bukak open airomall kat depan dia katanya besar… tapi nampak dari jauh dah nak siap lah… kalau tak jauh jenuh jalan bawah atap nak ke car park

  22. May 8, 2010 at 1:13 am

    tun..pasal blog gelanggangfoto.com tu..klau nak komen kena jadi member….klau jd member boleh posting gbr n komen….ada explain hw to be member kat situ…kena kasi tau moderator dia…

    • May 8, 2010 at 7:02 am

      dah kasi tau, dah approve jadi member, tp masih xleh nak komen2 gituh, nk kena bayor agaknyerr😦

      camginilah, next time ko xyahlah taip url ‘gelanggangfoto.com’ bila komen2 blog oranglen, menyamfahh tawww.. letak je url blog ko sendiri volleee?

  23. May 8, 2010 at 2:51 pm

    comellllnyer…

    sian dia…

    dah elok nih, mkn2 byk2 yer………..

  24. 57 sz
    May 8, 2010 at 4:27 pm

    penat la si bocah cilik itu p ke toilet ye..kalo pki diapers lg penat maknya tuko…
    gatal2 plak ye..adehhh

  25. May 10, 2010 at 12:53 pm

    alahai…….
    kerenah mak2
    kekadg ngalahkan anak2 kita kan……..

  26. May 13, 2010 at 3:19 pm

    apa dia makan? tak nampak apa pun dalam pinggan? ehhe


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Thunbergia Laurifolia

Thunbergia Laurifolia

Seorang lelaki, sudah lanjut usia, tinggal berasingan di ibukota. Suka bunga-bungaan, tapi bukan jiwang. Suka kereta-kereta, tapi bukan mat rempit. Suka fotografi tapi bukan photographer. Eh, suka suki haku lohh.
May 2010
M T W T F S S
« Apr    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

yang lampau


%d bloggers like this: