15
May
10

kenapa tukar identity

No Reason. Thank you.

Semoga kita sumer leh jadi rakan-rakan siber yang baik-baik uoools.
Jangan tikam-tikam bakang oke.

Sembang petang Sabtu. From Tun with love lah.


29 Responses to “kenapa tukar identity”


  1. May 15, 2010 at 12:14 pm

    Betul tu.. tak baik main tikam2… tikam nombor ekor lagi ler berdosa.. kalau nak main tikam2 juga, masuk gelanggang silat… baru betul…🙂

  2. May 15, 2010 at 12:44 pm

    Asal suka hati sudah la~ ;D

    p.s: selamat berhujung minggu Tun!😀

  3. May 15, 2010 at 12:49 pm

    siapa itu yang tikam-tikam bakang, tun?
    suruh hadap sama aku..!

  4. May 15, 2010 at 1:02 pm

    tp kenapa kene tukar identity? (soalan degil..huhu)

    salam hari minggu tun

  5. May 15, 2010 at 1:20 pm

    TB, for no reason eh..
    hokey ! saya faham.

    takde yang kekal kan…?

  6. May 15, 2010 at 1:41 pm

    baru je tanya YB…hihi

  7. May 15, 2010 at 4:58 pm

    Tapi saya suka kena ‘tikam’ !!!

    oppps ! larikks … hahaha

  8. May 15, 2010 at 6:19 pm

    Salam kenal, terima kasih ke blog saya.🙂

  9. May 15, 2010 at 6:45 pm

    berblog pun bolih tikam belakang ke..tak paham kan..

  10. May 15, 2010 at 7:19 pm

    biar tukar identiti, orgnya tetap sama..

  11. 12 RasaHatiku
    May 15, 2010 at 10:55 pm

    salam sejahtera.
    ada juga yang suka tukar-tukar identiti untuk seronok.
    yang penting jangan tikam belakang.
    TQ

  12. May 16, 2010 at 3:10 am

    Keluk kemudi tidak dilupa,
    Baru seimbang pelayaran kita;
    Para Guru amat berjasa,
    Bakti Guru disanjung mulia.
    ~~~@@@~~~
    Selamat Menyambut Hari Guru
    ”Guru itu bukan lagi lilin yang menyuluh sedang diri sendiri dibiar terbunuh”

    uhhhh sorry lama tak ziarah tak berapa sihat sesejak ni…

    aku ade baca entry ko pasal umah ko kat IOIMall tu uhhhh dah dekat kat umah aku… aku dok Indah kabar dari Rupa… Indah pura…. indah yang berpura-pura…

    Nasib penyewa mmg cam tu….

    bab tikam tikam ni dari kecik lagi aku main tikam-tikam

  13. May 16, 2010 at 5:05 am

    salam
    tun begia semoga behgia
    jengukan ja.

    sula tukar ka

  14. May 16, 2010 at 8:46 am

    Salam TB…..

    Betul tu….
    Jgn main tikam2 belakang…….cakap belakang pun jgn d`buat. B`dosa gitu……

    I`ve been thru` this…….huhhhhh, it was so hurt when the person who I called a friend did a back stab on me. I was just quiet…….ZERO.

    Nama juga manusia, kannnn TB…..
    🙂

  15. May 16, 2010 at 3:19 pm

    Masa kecik saya suka pi kedai Apek tu main tikam dapat pistol air. Hikhikhik!

  16. May 16, 2010 at 5:18 pm

    Dulu masa kecil apek jual aiskrim kasi can tikam kalau beli aiskrim dia. Kalau nasib baik beli 1 dpt 3 hehehe

  17. May 17, 2010 at 8:08 am

    salam tb..btol tu..xbaik tikam2 bakang..sakit tu..men tikam-tikam kt kdai apek pun jgn..haram tu..jom tgk koleksi acik kt fp..ray ban leathers & canon A-1..rare tu..

  18. May 17, 2010 at 9:01 am

    makan kuih lompat tikam je sudah…

  19. May 17, 2010 at 10:15 am

    Since tuan rumah senyap sepi , saya nak komen lagi lah .

    Pasni, saya nak cari orang yang tikam awak kat belakang .

    sebab saya nak join dia ! wakakak ..lariksss

  20. 22 mizadgreat
    May 17, 2010 at 10:39 am

    ni Tb ni dah sah cedera maut ..kena tikam belakang ni,,,,,tikam2 belakang tu is just a play2 around you…dah berjaya lah TB take others attention tu…

  21. May 17, 2010 at 1:59 pm

    nak tukar jadik apo lak lopeh nie?

  22. May 17, 2010 at 2:13 pm

    janji epi kanssssssssssssssssssssss????

    main2 tikam2 kat kedai apek eskem best… 20c jer utk bnd tah pape.. kadang2 dpt biskut… haiiihhhhhhh……

  23. May 17, 2010 at 3:23 pm

    SALAM..
    jagan bermain degan pisau nnati terkena tangan boleh luka..hehehe..salam petang semua :)…

  24. May 17, 2010 at 8:37 pm

    Kabarey kang kembang
    Arek Nyangdi meneh iki toh…
    kessel sikkel arek ngolek iii riko
    Ojo lah mbelayu.dhorong keney ayye
    ben tokney sopo sing sukaksukak nikem kuwi
    mengko tuhan mbales sesok dino..sing sabar yo kang

  25. May 17, 2010 at 11:05 pm

    awat tun cianss plak..tp tun kebai apa kan???

  26. May 18, 2010 at 11:30 am

    Hmmm…
    berjalan dijalan yang lurus saja masih sering nyungsep ke parit, apalagi mau tikam-tikaman.
    Jangan deh.

  27. May 20, 2010 at 2:19 pm

    ade blogger tikam blakang la ni.. hmm..encik tikam la dia balik.tapi tikam depan.hehe


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Thunbergia Laurifolia

Thunbergia Laurifolia

Seorang lelaki, sudah lanjut usia, tinggal berasingan di ibukota. Suka bunga-bungaan, tapi bukan jiwang. Suka kereta-kereta, tapi bukan mat rempit. Suka fotografi tapi bukan photographer. Eh, suka suki haku lohh.
May 2010
M T W T F S S
« Apr    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

yang lampau


%d bloggers like this: