19
May
10

tag pasal kasut

he cannot shine my shoe, very sad
Jalan Tun Perak, Kuala Lumpur

Haku nak langsaikan hutang TAG pasal kasut pulak. Haku dapat TAG dari k’eja (blog SaYanG iBu). Tag ini juga datangnya dari Jiejah <- Eynda <- Liana <-

Katanya,

TB
sorry anda di TAG….sila layan tag tersebut ye.. ;o

so, layannnn..

Brand :  Green Point Club
Warna
: Hitam berkilat
Harga
: RM199 kot
Tahun beli
: Penghujung bulan Febuari 2010
Sebab beli
: Kasut kulit untuk kegunaan kerja sudah rosak tapaknya. Haku beli kasut ni sebab berkilat. Selalu kalau merempit kat tengah jalanraya, berenti kat traffic light tengok kiri kanan jeles sebab sumer abang2 askar dan polis kasutnya berkilat2 uools.

Gambar diatas, kasut tersebut yang haku suruh pakcik tukang kasut untuk bersihkan dan waxkan. Tapi sesungguhnya, pakcik itu tidak dapat mengilatkan warnanya seperti asal kerana kekurangan bahan-bahan pengilat. Dua hinggit sudah.

Anda nak TAG siapa? Tiada sesiapa. Sebab semalam haku dah TAG 12 blogger. Haku nak berehat. Boleh kan?

Citer lain, Sabtu malam kelmarin haku tengok Iron Man 2 uoolss. Kul 10.45pm kat TGV Jaya Jusco sudah.  Tak sedar 2 jam masa berlalu. Movie yang entertaining orang kata. Tapi takde plot jalan cerita yang baik. Haku bagi 3.5 bintang saja. Hahaha, abesla haku kena bambu dengan penyubiru tuh.


42 Responses to “tag pasal kasut”


  1. May 19, 2010 at 8:53 am

    tag pasal kasut la plak.. mcm2..

  2. May 19, 2010 at 9:17 am

    hehehe…tq..tq..
    siap dengan pakcik si tukang kasut lagi..
    lepas nih ramai orang hantar kasut dengan pakcik tu ..

  3. May 19, 2010 at 9:31 am

    I pun bawak anak-anak tengok iron man 2.. quite entertaining… pas ni cadang nak tgk prince of persia pulak.. jom.

  4. May 19, 2010 at 9:33 am

    tun, i anta kasut 2 pasang nak repair kat tukang kasut tmn desa ni…lepas tu boleh dia lupa nak bawak sampai ke sudah. dah sebulan tau! eeee…geram! hari2 pegi dia kata lupa. hangin tau… huhu

  5. May 19, 2010 at 9:41 am

    heheheheh….

    hb nak kasut yg fancy2 walaupun utk ke opis…😛

  6. 15 LIBL
    May 19, 2010 at 10:13 am

    cantik selipar ituuu….

  7. May 19, 2010 at 10:57 am

    iron man ape barang,try cube test tengok freedy krueger tue…terkejot makkk ngeh3

  8. May 19, 2010 at 10:59 am

    iron man apa brg..cube try test tengok freedy krueger..terkejot makkk.ngeh3

  9. May 19, 2010 at 11:02 am

    makk tersent duo kali derrrr.

  10. May 19, 2010 at 11:12 am

    1st komentar yg sama ittew lor. AH DUA KALI JUGAK! (SAMBIL HENTAK KAKI)

  11. May 19, 2010 at 11:27 am

    Tabiklah aku kat ko sebab rajin jawab tag. Aku hutang kat k’eja lagi tag ni huhuhu

  12. May 19, 2010 at 11:43 am

    wah Tun.. kat mana en.Tun hantar servis kasut tu.. bak ler addressnya…maza gak nak gilap selipar dah berkarat ni…huhuhuhu

    (saling tolong menolong business sesama kita, kanzzz) huhuhuhu

  13. May 19, 2010 at 12:06 pm

    kasut pun leh TAG.
    dah x minat nengok citer karut2 ni..baik layan cerekerama or drama2 kita lagi best.

  14. May 19, 2010 at 1:20 pm

    Hahaha.. setiap hari saya lalu sini.. dekat dengan masjid jamek LRT tu..

  15. May 19, 2010 at 3:10 pm

    TB,
    kasut laki niy mmg mahel gitu.
    en hubby pegi tukar tapak dekat 80-90 hengget kat Sbg Parade tu..

    elok beli baru !..
    huissh..teremo pulaks..

  16. May 21, 2010 at 3:53 pm

    confusing kan? bukan saga je..savvy pon same…ke mmg semua kete protong camtu?

  17. May 21, 2010 at 3:54 pm

    wahhhhh salah komen..nk komen entry lain..komen kat sini…lepas wat onar..ape lagik..

    LARIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

  18. May 22, 2010 at 2:09 pm

    tb,

    blog bnyk2.. sape ada kesah x update bkn hakmilik kekal kannnsss (mkn cili ari2 rasa nekmat)..ki ki ki… tada wang ringgit.. ada blog pun da kira arta… betul dok..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Thunbergia Laurifolia

Thunbergia Laurifolia

Seorang lelaki, sudah lanjut usia, tinggal berasingan di ibukota. Suka bunga-bungaan, tapi bukan jiwang. Suka kereta-kereta, tapi bukan mat rempit. Suka fotografi tapi bukan photographer. Eh, suka suki haku lohh.
May 2010
M T W T F S S
« Apr    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

yang lampau


%d bloggers like this: