26
May
10

i refuse to be ‘fofuler’, go lahhhhhhhhhh

i’m movin’ out

Ramai kengkawan dah tahu. Haku nak pindah. Dari rumah lama ke rumah baru. Selama ini haku sewa saja biliknya, sekang haku nak duduk rumah baru haku sendiri. Tapi sendirian macam biasa lohh. Boleh kan. Kannns?

Sambil itu, haku nak mintak maap lah kalo ada kekasaran bahasa dan tersilap tuturkata selama haku memblog dari rumah yang inih.

Terimakasih diatas sokongan dan komen2 korang semua lah.

Asal tembaga menjadi dulang,
Asal kayu menjadi peti,

Andai Jodoh masa mendatang,
Moga kita berjumpa lagi.

Jumpa anda disana. Disana.

Wasalam.


55 Responses to “i refuse to be ‘fofuler’, go lahhhhhhhhhh”


  1. May 26, 2010 at 12:26 am

    kalau dah fofuler tu kemana pegi tetap fofuler hehe

  2. May 26, 2010 at 12:50 am

    tun, hendak pindah kemana lagi?
    terserah saja, asal aku diajak ikut😛

  3. May 26, 2010 at 12:52 am

    kemana pulak ye?yang lama ke?

  4. May 26, 2010 at 3:23 am

    wahhh nak pindah kaaa?? manaa?? mana??😀

  5. May 26, 2010 at 4:51 am

    Selamat memindahkan diri… nak mintak tolong bagitahu..ekekekeke

  6. May 26, 2010 at 5:14 am

    Memanglah Tun ni suka berhijrah………

  7. 7 sz
    May 26, 2010 at 7:28 am

    dah bg notis ke belum?sebulan,dua bulan…

  8. May 26, 2010 at 7:44 am

    … Sendirian macam biasa lohh. Boleh kan. Kannns?…

    Alaaa.. kalau saya tak boleh . Rugi wooo…

    kehhh

  9. May 26, 2010 at 7:57 am

    pindah selalu tak penat ke nak kemas barang..?

  10. May 26, 2010 at 8:28 am

    Selamat berpindah ke rumah baru. Tentu dah ada reka letak yang diidamkan.

  11. May 26, 2010 at 8:39 am

    baru lagi ?

    pape pun, selamat !

  12. May 26, 2010 at 8:48 am

    Hosted domain sendiri ker… Jangan lupa kawan lama yerrrr…

  13. May 26, 2010 at 8:53 am

    pindah lagik???

    hehehehe.. yelah2..🙂

    nanti anto poskad yer dr address baru..😉

  14. May 26, 2010 at 9:16 am

    dalam list tu siap ada ‘Pizza Hut’ tuh. Belanja pizza la Tun. heheh!

  15. 15 LIBL
    May 26, 2010 at 9:47 am

    Lorrrrrhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh……………..pindah lagiii…
    kasi alamat!!!

  16. May 26, 2010 at 9:54 am

    selamat berpindah ke rumah baru …

  17. May 26, 2010 at 11:54 am

    BG LA ADRZ BARU
    BLEH KITA JENGOK HENGKAU LG……….

  18. 18 zouldahan
    May 26, 2010 at 12:19 pm

    Rasa baru jer nak kenal2…
    Nak pindah dah?
    Apa2pun, dunia ni tak besar mana..
    Mesti jumpa lagi.

  19. May 26, 2010 at 2:10 pm

    di sana, di sana.. di sini tunggu. hikk.

  20. May 26, 2010 at 3:12 pm

    hi..kitakan baru berkenalan…dah nak pindah… jangan lupa jenguk kita sekali sekala..

  21. May 26, 2010 at 4:33 pm

    kalau buat ‘housewarming’ jgn lupa jemput😛

  22. May 26, 2010 at 6:03 pm

    tahniah dan selamat berpindah

  23. May 26, 2010 at 6:38 pm

    ::: alhamdulillah dpt pindah rumah baru.. sonok tuuhh.. yelah rumah sendiri sapa yg tak sukaa.. dari bayar sewa, lebih best bayar rumah sendiri [huhu] boleh ler decorate sana sini ikut citarasa sendiri bukan tuan sewa.. emm nih dlm proses ‘mengisi’ rumah baru lah ye? selamat pindah ke rumah baru bro.. masa saya first jejak kaki di rumah baru, saya terus azan.. [hehe].. mcm dpt anak plak!

  24. May 26, 2010 at 6:39 pm

    Ingat di alam realiti aje ko berpindah, tapi di alam maya pun mcm tu jugak. Nasib baik ada kawan beritahu semalam. Nantilah aku ke sana bila agak2 ko dah settle down. Untung2 boleh dpt teh tarik hehehe

  25. May 26, 2010 at 7:31 pm

    salam..TB…pindah lagi???

  26. May 26, 2010 at 8:25 pm

    wah pindah rumah baru..! rumah sendiri seronoknya…!! lepas ni entry mesti lagi mantappp!! selamat berpindah yekk!

  27. May 27, 2010 at 12:34 am

    moga bahagia kans di rumah baru..nasib org rumah tak tukar baru..

  28. May 27, 2010 at 9:51 am

    Need help untuk packing??? Saya sedia membantu… apa yang penting.. kejesama!

  29. 30 f@izal
    May 27, 2010 at 10:10 am

    What happen to your FB account? Dah quit ke?🙂

  30. May 27, 2010 at 2:54 pm

    OKEH FINE, PINDAH PULAK DIA. ADA KENDURI DOA SELAMAT TAK..?

  31. May 27, 2010 at 8:38 pm

    Improvement..Jangan lupa buat ‘house warming’…

  32. May 28, 2010 at 1:32 am

    salam kawan..
    wah sungguh pandai sahabatku bepantun ni..hehe..
    dulu kelas sastera ke? hehe

  33. May 30, 2010 at 12:52 am

    […]
    Weehhh sorry beb lama betul gua tak datang ziarah… Bussy sikit lah…

    ape alamat baru rumah ko tu boleh lah aku ziarah selalu…. aku nak tolong angkat barang tapi ko tak ade barang… jangan lupaa kami di sini semua ye

  34. May 30, 2010 at 2:30 am

    apa kes bro??? jangan laaaaa

  35. May 30, 2010 at 9:33 am

    Rumah baru tu = domain sendiri ke?

  36. May 31, 2010 at 7:50 am

    Salam TB…..

    Aku baru je dtg jenguk ko di sini…..ko dah nak pindah pulak.

    Aku lupa la URL rumah lama ko…..

    Sila tinggalkan URL rumah lama ko utk aku ye….
    🙂

  37. May 31, 2010 at 7:35 pm

    pindah lagi ke […]
    nk pi mane??
    baru nk folow like buffaloo…
    kabar2 la yea…

    ammvoiii….

  38. June 1, 2010 at 10:55 pm

    mahu pindah ke mana lagi TB…I follow..

  39. June 2, 2010 at 2:55 am

    Peace no war…
    Sama-sama Kita semua mendoakan
    agar misi bantuan kepada rakyat dan bumi Gaza Selamat …

  40. June 2, 2010 at 8:54 pm

    betul tu…
    kalau dah fofular kemana saja arah tetap tak ilang POPUlarnya tu
    biarpun nyenkerong dalam kelambu (hahahha)

  41. June 4, 2010 at 9:03 am

    selamat berpindah dan moga tambah popularitinya.

  42. June 5, 2010 at 9:44 am

    pindah lagi? hihihi~

  43. June 11, 2010 at 4:35 pm

    Tak paham. Pindah rumah betol ke pinda blog😛

  44. June 22, 2010 at 1:01 am

    salam.kite dah lameeee sangat carik encik.
    rindu nak bace cerita dan tengok gambar best-best.

    *senyum*

  45. July 2, 2010 at 6:59 pm

    hehehe
    xda salah bh.
    apapun,slmt bpindh umah bru.:)

  46. July 12, 2010 at 4:49 pm

    mana umah baru nye? selamat berpindah…dah siap renovate? hoho..

  47. August 10, 2010 at 10:21 am

    salam… just blogwalking… nice info laa… suka maii sini… lehh jd my fav nihh… huhu… let us keep up the good works!!~ oyehhh

  48. 52 DrSinga
    August 12, 2010 at 11:23 am

    saja gediks melawat sini……🙂

  49. November 16, 2010 at 2:28 am

    nk tumpang fofuler bleh?

    salam..blogwalking

  50. January 12, 2011 at 3:02 pm

    salam tun,

    i will follow you…heheh

  51. 55 DrSinga
    April 13, 2012 at 12:30 pm

    hai awak……….


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Thunbergia Laurifolia

Thunbergia Laurifolia

Seorang lelaki, sudah lanjut usia, tinggal berasingan di ibukota. Suka bunga-bungaan, tapi bukan jiwang. Suka kereta-kereta, tapi bukan mat rempit. Suka fotografi tapi bukan photographer. Eh, suka suki haku lohh.
May 2010
M T W T F S S
« Apr    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

yang lampau


%d bloggers like this: