20
May
10

masai langsir

masai langsir

Jumaat malam yang lepas, sudah survey2 langsir cik kiah yang murah2 saja. Bawak sekali ukuran setiap tingkap dan sliding door.

Sudah tempah. Lagi dua minggu baru nak siap.

Sembang Khamis malam Jumaat. Salam sayang buat kengkawan semua lah.


28 Responses to “masai langsir”


  1. May 20, 2010 at 6:09 pm

    baru hilang penat (duit) beli & tempah langsir kat nilai 3 untuk kenduri kahwin adik Mac lepas… cantik langsir masai…

  2. May 20, 2010 at 6:43 pm

    ohoh… part plg mengujakan.. langsir baru dlm plastik lagik, blum bergantung.. tunggu rayalahhhh rasanya…🙂

  3. May 20, 2010 at 7:00 pm

    TB,

    next taim boley tempah kat saya..hehe

    macam pernah nampak kain ni di nagoya txtile.

    cantik !

  4. May 20, 2010 at 7:26 pm

    setakat hari ini, langsir sedia ada masih elok..
    sudah lima tahun bergantungan di situ..

    hmm barangkali boleh cecah lima tahun lagi agaknya..
    hehehehe

  5. 9 sz
    May 20, 2010 at 8:06 pm

    ooo cepatnya dah beli lansir raya ye..kalo sy tak sabar terus pasang ni…takyah tggu raya..hehehe

  6. 11 Fa
    May 20, 2010 at 8:20 pm

    mmmmm…langsir kita dah 10 tahun x tukor. Tapi ia tetap `vogue’ gituuu… hehe

  7. May 20, 2010 at 8:57 pm

    comelnya boy yang dok “peace” dua dua belah tangan tu..eh masai ada kedai langsir besar ya tun?

  8. May 20, 2010 at 11:36 pm

    malam jmaat tanpa bini…gulung2 diri dlm langsir pun buleh..ahaha

  9. May 20, 2010 at 11:39 pm

    Masai tu nama tempat kan? ke nama jenama fabrik? Saya tak penah beli kain langsir..

  10. May 21, 2010 at 12:20 pm

    wahhh..raya lambat lagi woi TB..aku ora pernah lunggo ngedai ngedol kain langsir neng masai iko..

  11. May 21, 2010 at 2:21 pm

    bagus langsir gelap, boleh feeling malam kalau tido siang…

  12. May 21, 2010 at 2:32 pm

    Kat Nilai sejam dah siap hehehe


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Thunbergia Laurifolia

Thunbergia Laurifolia

Seorang lelaki, sudah lanjut usia, tinggal berasingan di ibukota. Suka bunga-bungaan, tapi bukan jiwang. Suka kereta-kereta, tapi bukan mat rempit. Suka fotografi tapi bukan photographer. Eh, suka suki haku lohh.
May 2010
M T W T F S S
« Apr    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

yang lampau


%d bloggers like this: